Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν οι δανειστές μάς φτάσουν στο αμήν, να πάμε σε εκλογές

tags :
Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν οι δανειστές μάς φτάσουν στο αμήν, να πάμε σε εκλογές
Οι πιστωτές εντείνουν τις πιέσεις με στόχο την επιβολή νέων υφεσιακών μέτρων τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως εάν οι δανειστές εντείνουν τις πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση και ζητήσουν νέα μέτρα σκληρής λιτότητας, η κυβέρνηση θα πρέπει να προσφύγει εκ νέου στις κάλπες εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος.
«Εάν οι δανειστές μας φτάσουν στο αμήν και επιμείνουν σε λήψη μέτρων σκληρής λιτότητας και εφόσον η εναλλακτική λύση θα ήταν η χρεοκοπία και η έξοδος από την ευρωζώνη και την Ε.Ε τότε επειδή η Κυβέρνηση δεν έχει εντολή να θέσει αυτά τα θέματα τότε θα ήταν απαραίτητη η προσφυγή στις κάλπες» τόνισε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χρυσόγονος.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κλιμάκωση των πιέσεων από τους πιστωτές με στόχο την επιβολή νέων υφεσιακών μέτρων», αν και υποστήριξε πως η δόση προς το ΔΝΤ πρέπει να πληρωθεί.
«Η δόση προς το Δ.Ν.Τ πρέπει να πληρωθεί – με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - αλλά το θέμα των οφειλών προς την Ε.Κ.Τ είναι πιο σύνθετο ζήτημα και η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη στα χέρια της» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης