Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης στη Die Zeit: Εάν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα από την Ευρώπη, τότε θα στραφεί στη… Μόσχα!

Σκουρλέτης στη Die Zeit: Εάν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα από την Ευρώπη, τότε θα στραφεί στη… Μόσχα!
"Θα θέλαμε ευχαρίστως να μείνουμε στο καράβι που ονομάζεται Ευρώπη"
«Εάν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα εντός των επόμενων δέκα ημερών, τότε λυπάμαι…» προειδοποίησε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, περιγράφοντας τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Ειδικότερα, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, ο Έλληνας υπουργός υπογράμμισε πως «εάν η Ελλάδα δεν λάβει χρήματα εντός των επόμενων δέκα ημερών, τότε λυπάμαι, αλλά αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των ευρωπαίων συμμάχων μας, αποφάσισε να σκοτώσει την Ελλάδα».
Ερωτώμενος για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας, ο Π. Σκουρλέτης εξήγησε πως «ο Αλέξης Τσίπρας έχει κακά χαρτιά, αλλά γερά νεύρα. Αν αυτό που έχει να προσφέρει δεν αρέσει στην Ευρώπη, τότε θα βρει χρήματα αλλού. Στη Μόσχα».
«Θα θέλαμε ευχαρίστως να μείνουμε στο καράβι που ονομάζεται Ευρώπη, αλλά αν ο καπετάνιος μας πετάξει από το κατάστρωμα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κολυμπήσουμε» υπερθεμάτισε εν συνεχεία.
Καταλήγοντας, σημείωσε πως η κυβέρνηση θα αποκαλύψει ποιο σχέδιο Β διαθέτει και ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε αυτό η Ρωσία, εφόσον δεν υπάρχει καμία άλλη λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης