Μιχαλολιάκος (ΧΑ): Δεν λέμε να πυροβολούμε τους δύστυχους ανθρώπους, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος

Μιχαλολιάκος (ΧΑ): Δεν λέμε να πυροβολούμε τους δύστυχους ανθρώπους, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος
Συνέντευξη Τύπου για το «λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα» της χώρας, παραχώρησε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής
Την Τουρκία ως τον κύριο υπαίτιο για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες ενώ δεν τους αποκάλεσε πρόσφυγες και την ίδια στιγμή κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να προστατεύσει του Έλληνες.
Έτσι ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος για να υποστηρίξει το επιχείρημα του ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες επικαλέστηκε τις διεθνείς συμβάσεις που προσδιορίζουν τον όρο πρόσφυγας πολέμου που προέρχονται από χώρα πολέμου που πηγαίνει σε μία άλλη.
Στην περίπτωση αυτή είπε ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος προέρχονται από την Τουρκία από παρακρατικούς μηχανισμούς οι οποίοι κάνουν τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ, προσδιορίζοντας ότι το μέλλον των λαθρομεταναστών τους χαρίζει 6 δισ ευρώ.
Η διαπίστωση που έκανε ο κ. Μιχαλολολιάκος ήταν ότι οι λαθρομετανάστες φοβούνται μήπως μείνουν στην Ελλάδα, αυτή είναι η αγωνία τους συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια διατύπωσε τη άποψη ότι η Ελλάδα θα ήταν προτιμότερο να είχε αποχωρήσει από τη συνθήκη Σένγκεν έτσι ώστε η χώρα θα έχανε το στοιχείο της γοητευτικής χώρας καθώς οι λαθρομετανάστες θα έχαναν το δικαίωμα να λάβουν χαρτιά για να συνεχίσουν το ταξίδι προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κάλεσε τον πρωθυπουργό να ασκήσει το δικαίωμα του VETO που έχει η χώρα το οποίο , όπως είπε ο ίδιος έπρεπε να το είχε ασκήσει χθες.
Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια από 6 που είναι σήμερα.
Με την απόφαση αυτή θα είχαμε αποφύγει την έλευση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με αποτέλεσμα η Τουρκία να εκμεταλλευτεί την παρουσία του στο μέλλον.
Ακόμη κατηγόρησε όλες τις κυβερνήσεις που διστάζουν να βάλουν το εθνικό ζήτημα στον ΟΗΕ αναφερόμενος στις απειλές της Τουρκίας που θεωρεί ότι η επέκταση στα 12 μίλια είναι αιτία πολέμου.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα για να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός αν επιθυμούν η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο hotspot.
Ο ίδιος αναγνώρισε τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων αλλά ζήτησε από το κράτος να εφαρμόσει το νόμο για την παράνομή εισαγωγή τους στη χώρα.
Διευκρίνισε ότι δεν λέμε να πνίγουμε ή να πυροβολούμε αυτούς τους ανθρώπους.
Ήταν ι ιδιαίτερα σκληρός αναφορικά με την επικείμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που τη χαρακτήρισε ως συνεδρία συνενόχων που οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδο Πρόκειται για άτυπο όργανο το οποίο συγκαλεί ο πρωθυπουργός αποκλείοντας τη Χρυσή Αυγή.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχαλολολιάκος έκανε σαφές ότι προς την κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να διαπραγματευτεί τη χρεοκοπία της χώρας με το προσφυγικό.
Τέλος προχώρησε σε μία καταγγελία για το γιό του Αχμέτ Σαδίκ ο οποίος είναι εκλεκτός του Τουρκικού Προξενείου και ασχολείται επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Είπε ότι διακινεί το 50% της παραγωγής βάμβακος και συζητά να εξαγοράσει τις εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδη και αναζητά να αγοράσει μεγάλες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης στη Θράκη.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS