Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Λανθασμένη επιλογή η απλή αναλογική – Η χώρα δεν αντέχει πειράματα ακυβερνησίας

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Λανθασμένη επιλογή η απλή αναλογική – Η χώρα δεν αντέχει πειράματα ακυβερνησίας
Αν ο κ.Βούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με τη Χρυσή Αυγή δεν έχω να σχολιάσω τίποτα είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι η απλή αναλογική που προτείνει η κυβέρνηση είναι λανθασμένη επιλογή διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Είναι λανθασμένη επιλογή να μπει η χώρα σε κατάσταση κατακερματισμού, ακυβερνησίας και αδυναμίας να λαμβάνει ταχείες αποφάσεις, όπως χρειάζεται η κοινωνία και η οικονομία.
Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει πειράματα ακυβερνησίας.
Η προσφυγή της κυβέρνησης στο τέχνασμα της απλής αναλογικής δείχνει την αναζήτηση σωσιβίου» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος.
Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής ότι στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε πως «εάν ο κ.Βούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με τη Χρυσή Αυγή, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε».
Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι στη Βουλή θα φανεί αν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη συνωμοσία συνενοχής μαζί της.
Επιπλέον, ο κ.Κουμουτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για πλήγμα αξιοπιστίας στη χώρα με αφορμή την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την Cosco σε ό,τι αφορά τον κυρωτικό νόμο της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ.
«Η σύμβαση με την εταιρεία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ήταν διαφορετική από αυτή που υπογράφηκε.
Η χώρα διασύρεται από την έλλειψη αξιοπιστίας.
Η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα και όχι στους υπουργούς του κ. Δρίτσα ή Σπίρτζη» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ο οποίος έκανε επίσης λόγο για «πολιτική εξαπάτηση» από την κυβέρνηση, καθώς όπως είπε, από χθες 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους μειωμένες.
«Κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται βαρύτερος.
Σύντομα έρχονται και τα εκκαθαριστικά της εφορίας και ο ΕΝΦΙΑ», τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης