Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ειρωνική απάντηση Μαξίμου στον Γεωργιάδη για τα prior actions - Θα τα μάθει στην αντιπολίτευση...

Ειρωνική απάντηση Μαξίμου στον Γεωργιάδη για τα prior actions - Θα τα μάθει στην αντιπολίτευση...
Τα "prior actions" υλοποιούνται μετά τη συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων ("Staff Level Agreement") και προηγούνται της εκταμίευσης των δόσεων
Με δηκτικό τρόπο σχολιάζουν πηγές της κυβέρνησης δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τα προαπαιτούμενα (prior actions), στο πλαίσιο της απάντησής του στον πρόεδρο τη ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, «επισημαίνουν» στον κ. Γεωργιάδη ότι «θα πρέπει να μάθει πως τα προαπαιτούμενα ("prior actions") υλοποιούνται μετά τη συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων ("Staff Level Agreement") και προηγούνται της εκταμίευσης των δόσεων».
«Καλό θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να αξιοποιήσει τον χρόνο στην αντιπολίτευση για να μάθει τα βασικά της διαπραγμάτευσης, που δεν φρόντισε να μάθει ως υπουργός της κυβέρνησης του Α. Σαμαρά», προσθέτουν στο ίδιο σκωπτικό πνεύμα.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεωργιάδης στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οφείλω, όμως, να θέσω ένα ερώτημα στον κ. Τσίπρα, που θα έθετα αν δεν το έβαζε στα πόδια. Ο πρωθυπουργός είπε στη Βουλή την εξής φράση: όλοι ξέρουμε ότι τα "prioractions" (οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά. Πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι ήταν σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Rothschild στα αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους, που σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης