Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ένοχο σύστημα Σαμαρά αποκαλύφθηκε.... η Χρυσή Αυγή και ο "ήρωας" Μπελογιάννης

tags :
Το ένοχο σύστημα Σαμαρά αποκαλύφθηκε....  η Χρυσή Αυγή και ο
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς έστησε ένα κόλπο ενοχοποίησης και αυτό η ΝΔ έπρεπε να το είχε αποκηρύξει επιτρέποντας σε ένα πολιτικό τύπου Σαμαρά να αποδεικνύει ότι και το βρώμικο είναι νόμιμο αρκεί να πληγεί ο πολιτικός αντίπαλος.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται σε εξέλιξη ορισμένα γεγονότα που προφανώς αποδεικνύουν πόσο ανάδελφη και προβληματική χώρα είμαστε….
Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα μουλωχτά παραβιάζει κατάφορα κάθε κόκκινη γραμμή αποδεχόμενη νέα λιτότητα…με την αξιολόγηση... για να παραπλανήσει την ελληνική κοινωνία θυμήθηκε τον Μπελογιάννη τον ηθικό αυτουργό αισχρών δολοφονικών πράξεων από τον ΕΑΜ – ΕΛΑΣ.
Ο Μπελογιάννης ο οποίος είχε ενταφιαστεί και κατασυκοφαντηθεί από το ΚΚΕ, ένα ιστορικό μίασμα του χθες, ένας δολοφόνος της δημοκρατίας για λόγους πολιτικού καιροσκοπισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας του Τσίπρα.
Την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα μετά από 14 μήνες θα κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση με τον χειρότερο τρόπο και χειρότερο κόστος και έναντι αυτού με όρους εσωτερικής φθηνής κατανάλωσης… θυμήθηκαν ένα προδότη.
(Για να ξεκαθαρίσουμε το εξής και από την τότε δεξιά και ακροδεξιά υπήρξαν εγκληματίες και δολοφόνοι, χωρίς καμία αμφιβολία... αλλά όχι να φθάσει η Πολιτεία.... να τιμάει δολοφόνους της δημοκρατίας)
Αυτά συνέβησαν…
Μεταξύ αυτών που συνέβησαν ήταν και η ποινική δίωξη κατά Σαμαρά για τις εντολές προφυλακίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 10 Δεκεμβρίου 2014 μετά από 2,5 χρόνια ζητείται η ποινική δίωξη του Σαμαρά για πρόκληση σε τέλεση εγκλήματος.
Σε αυτό το ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η φράση "πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@...σει".  
Η εν λόγω προτροπή φαίνεται να αφορούσε κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής ενόψει της απολογίας τους και φέρεται να αποδίδεται στον πρώην Πρωθυπουργό.
Είναι προφανές ότι το διεφθαρμένο σύστημα Σαμαρά χρησιμοποίησε όλα τα προσβλητικά και αθέμιτα μέσα κατά της Χρυσής Αυγής για να ανακόψει την πολιτική τους άνοδο.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς έστησε ένα κόλπο ενοχοποίησης και αυτό η ΝΔ έπρεπε να το είχε αποκηρύξει επιτρέποντας σε ένα πολιτικό τύπου Σαμαρά να αποδεικνύει ότι και το βρώμικο είναι νόμιμο αρκεί να πληγεί ο πολιτικός αντίπαλος.

Υποσημείωση

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι λάθος η αναμόχλευση του εμφυλίου πολέμου.
Κοινώς να πούμε ότι όσοι σκοτώθηκαν, σκοτώθηκαν και η ζωή συνεχίζεται.
Αυτό είναι τραγικό λάθος.
Ο εμφύλιος πόλεμος είναι διδακτικός καθώς η γνώση περί της νεότερης ιστορίας θα μας βοηθήσει στο μέλλον να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.
Ο πολιτικός καιροσκοπισμός του σήμερα δεν έχει όρια…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης