Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση κατέκαψε την χώρα αλλά συμφωνία με τους δανειστές ακόμα δεν έχουμε δει

Κικίλιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση κατέκαψε την χώρα αλλά συμφωνία με τους δανειστές ακόμα δεν έχουμε δει
Τα αντίμετρα είναι η χρυσόσκονη και τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση κατέκαψε την χώρα και συμφωνία με τους δανειστές δεν έχουμε δει ακόμα διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην επικείμενη συμφωνία και στα θετικά μέτρα που αυτή θα περιλαμβάνει, ο κ.Κικίλιας χαρακτήρισε τα αντίμετρα «χρυσόσκονη και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς».
«Η κυβέρνηση αντί να προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ γιατρούς στις εντατικές προσπαθεί να κάνει τα ρουσφέτια της μέσω της ΔΕΗ» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο οποίος ερωτηθείς γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση αναδεικνύει το θέμα της Βενεζουέλας μέσω της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, υποστήριξε ότι η ΝΔ προχωρά σε αυτή την κίνηση διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα μεγάλο διάστημα παρουσίαζε τη Βενεζουέλα ως συγκριτικό μοντέλο διακυβέρνησης».
Όσον αφορά τις αιτιάσεις της κυβέρνησης κατά της ΝΔ ότι ετοιμάζει απολύσεις στο δημόσιο τομέα, ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ότι «απολύσεις στο Δημόσιο δεν θα γίνουν και ούτε χρειάζονται».
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι αδικούνται και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σωστά» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης