Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Φοβάμαι ότι μπορεί να πάμε στη δραχμή – Κολλημένος στην εξουσία ο Τσίπρας

Διαμαντοπούλου: Φοβάμαι ότι μπορεί να πάμε στη δραχμή – Κολλημένος στην εξουσία ο Τσίπρας
Το σέβομαι το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν θα επέστρεφα ποτέ υποστήριξε η Άννα Διαμαντοπούλου
Την ανησυχία ότι υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή εξέφρασε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία υποστήριξε πως αν και σέβεται το ΠΑΣΟΚ, δεν θα επέστρεφε ποτέ σε αυτό.
«Φοβάμαι ότι μπορεί να πάμε στη δραχμή.
Είναι θέμα αυτό.
Δεν πρέπει να το θεωρούμε δευτερεύων» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Διαμαντοπούλου, τονίζοντας πως είχε ζητήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν από τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker να της δοθεί η μελέτη της Επιτροπής για την επιστροφή στη δραχμή και της απάντησε πως υπάρχει μελέτη αλλά δεν μπορεί να τη δώσει.  
Η κα.Διαμαντοπούλου επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως δεν έχει γνώση του διεθνούς περιβάλλοντος, είναι κολλημένος στην εξουσία και θαυμάζει τον αριστερό λαϊκισμό του Τσάβες. Ερωτηθείσα δε για το εάν θα επέστρεφε στο ΠΑΣΟΚ είπε πως δεν θα το έκανε ποτέ.  
«Προέρχομαι από εκεί, το σέβομαι το κόμμα.
Έχει αφήσει πολλά θετικά στη χώρα, όπως και πολλά αρνητικά.
Με τη μορφή που έχει σήμερα, έχει ολοκληρώσει τη διαδρομή του και έχει κλείσει.
Δεν θα ξανανεβεί ποτέ.
Θεωρώ ότι έχει εξαντλήσει τη δυνατότητα να επηρεάζει και να προσελκύει τους πολίτες» είπε η κα.Διαμαντοπούλου, η οποία κληθείσα να αναφερθεί στην πολιτική κίνηση «Ώρα Αποφάσεων» που έχει συστήσει με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούση και Γ. Φλωρίδη, υποστήριξε πως «αυτή τη στιγμή έχει στους κόλπους της 2.000 ανθρώπους οργανωμένους και πως πρωταρχικός στόχος της είναι να ενωθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς.    
«Δεν έχουμε προσωπική φιλοδοξία.
Επιθυμούμε όλο αυτό το κατακερματισμένο τοπίο να γίνει ενιαίο.
Εάν αυτό το στόχο τον έπαιρνε επάνω της η κα. Γεννηματά, νομίζω θα έγραφε ιστορία» τόνισε η κα. Διαμαντοπούλου, η οποία αρνήθηκε ότι η Ώρα Αποφάσεων έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη .
«Ο κ.Σημίτης είναι εκτός πολιτικής ζωής.
Ο ίδιος έχει πει ότι αυτό που πιστεύει είναι ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς πρέπει να ενοποιηθεί» είπε η κα.Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζοντας πως ως πρωθυπουργός θα γραφεί στην ιστορία γιατί άφησε μεγάλο έργο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης