Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Η Ελλάδα εκπλήρωσε τα υποχρεώσεις της – Αναμένουμε ανταπόκριση των εταίρων στο Eurogroup

Κατρούγκαλος: Η Ελλάδα εκπλήρωσε τα υποχρεώσεις της – Αναμένουμε ανταπόκριση των εταίρων στο Eurogroup
Ερωτηθείς κατά πόσον θεωρεί ότι θα έχουμε τη Δευτέρα αποφάσεις, είπε ότι «είναι αισιόδοξος γιατί οι σημαντικές πολιτικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και απομένει ο τρόπος αποτύπωσής τους»
Η κυβέρνηση αναμένει στο Eurogroup της 22ας Μαϊου 2017 «την αυτονόητη ανταπόκριση των Ευρωπαίων Εταίρων μας στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων εκ μέρους της ελληνικής πλευράς», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Εκτός από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης πρέπει τώρα να δρομολογηθεί η διευθέτηση του ζητήματος του χρέους, υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο πρώην υπουργός Εργασίας, σημειώνοντας ότι «σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα σηματοδοτήσει τον τερματισμό της πολιτικής αβεβαιότητας και την έναρξη μιας νέας περιόδου ανάπτυξης για τη χώρα μας, με τελικό προορισμό την πλήρη απαλλαγή της από την επιτροπεία».
Ερωτηθείς κατά πόσον θεωρεί ότι θα έχουμε τη Δευτέρα αποφάσεις, είπε ότι «είναι αισιόδοξος γιατί οι σημαντικές πολιτικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και απομένει ο τρόπος αποτύπωσής τους».
Αναφορικά με τη διάσταση Δ.Ν.Τ. και Βερολίνου, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι «εμείς τηρήσαμε με το παραπάνω τα συμφωνηθέντα και πλέον εναπόκειται στους Εταίρους μας να πράξουν τα ανάλογα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης