Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Θα έχουμε υπέρβαση των στόχων μας και το 2017 – Πολλή δουλειά ακόμα για το χρέος

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ): Θα έχουμε υπέρβαση των στόχων μας και το 2017 – Πολλή δουλειά ακόμα για το χρέος
Μην βάλετε στοίχημα στο ότι η Ελλάδα δεν μπαίνει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ είπε ο κ.Μαντάς
Την εκτίμηση πως θα υπάρξει και φέτος υπέρβαση των στόχων και ότι θα δοθεί και πάλι κοινωνικό μέρισμα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και κληθείς να σχολιάσει τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου ο κ.Μαντάς υποστήριξε ότι με τη συμφωνία αυτή «κάναμε ένα πολύ μεγαλύτερο βήμα προς την θετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτό, που ήταν στο τραπέζι στις 22 Μαΐου».
Όσον αφορά τις ρυθμίσεις για το χρέος ο κ.Μαντάς είπε ότι «είμαστε κατ’ αρχήν σχετικά ικανοποιημένοι, όμως σε αυτό το επίπεδο μένει να γίνει ακόμη πολλή δουλειά».
Σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, στόχος που φαίνεται να έχει χαθεί τουλάχιστον βάσει των όσων αποφασίστηκαν στις 15/6 ο κ.Μαντάς είπε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.
«Εγώ δεν θα σας έλεγα να βάλετε στοίχημα σε αυτό, στο ότι δεν μπαίνουμε» είπε ο κ.Μαντάς, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξελίξεων μετά τις 27 Ιουλίου, που θα έχουν, όπως είπε, «ολοκληρωθεί τα πράγματα στο ΔΝΤ».
Αναφερόμενος στην πιθανότητα ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ο κ.Μαντάς παρέπεμψε στον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι για την κυβέρνηση «το κρίσιμο είναι να δουλέψει πιο συλλογικά, πιο δημοκρατικά και πιο αποτελεσματικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης