Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στη Λακωνία – Στο επίκεντρο οι προτάσεις και το σχέδιο της ΝΔ

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στη Λακωνία – Στο επίκεντρο οι προτάσεις και το σχέδιο της ΝΔ
Ολόκληρο το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ
Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 18/7 και την Τετάρτη 19/7 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.
Απώτερος στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι να επικοινωνήσει όσο το δυνατόν πληρέστερα και πιο αναλυτικά το σχέδιο και την πολιτική πρόταση της ΝΔ για την επόμενη ημέρα της χώρας, κίνηση που θεωρείται άκρως απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και πειστικότητα η ΝΔ.
Βάσει του προγράμματος του ο κ.Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο Τρίτη με τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης.
Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.
Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής.
Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης