Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Η κυβέρνηση πετυχαίνει τον στόχο της - Ανατάσσει την οικονομία και την κοινωνία μέρα με τη μέρα

Σπίρτζης: Η κυβέρνηση πετυχαίνει τον στόχο της - Ανατάσσει την οικονομία και την κοινωνία μέρα με τη μέρα
«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαπραγματεύεται και να πετυχαίνει», εκτιμά ο υπουργός Υποδομών
Η κυβέρνηση το καλοκαίρι του 2018 θα βγάλει τη χώρα από την επιτήρηση και τα μνημόνια, χαράζοντας τον δρόμο για το μέλλον, τονίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις». 
«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαπραγματεύεται και να πετυχαίνει.
Μέσα από επώδυνους κάποιες φορές συμβιβασμούς, αλλά χτίζοντας και μια πολιτική για την κοινωνία στο μέτρο του δυνατού.
Έχει αποδείξει, επίσης, ότι τηρεί τις δεσμεύσεις της, πετυχαίνει τους στόχους της (με τις θυσίες του ελληνικού λαού), ανατάσσει την οικονομία και την κοινωνία μέρα με τη μέρα», επισημαίνει ο κ. Σπίρτζης.
Κάθε ένας από εμάς, ανάλογα με το πόστο ευθύνης που έχει αναλάβει, προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα, τα συμφέροντα της και τους πολίτες της, σημειώνει ο υπουργός Υποδομών απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν υπουργοί που παίζουν «κατενάτσιο» στα συμφωνηθέντα με τους δανειστές.
Η κυβέρνηση λειτουργεί συλλογικά.
Τα προσωπικά «καπετανάτα» ήταν χαρακτηριστικό άλλων, παλαιότερων κυβερνήσεων , με «βαρώνους» και κληρονόμους εδρών και υπουργικών θώκων αναφέρει χαρακτηριστικά.
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για την παρέμβαση Λαλιώτη, ο κ. Σπίρτζης τονίζει, πως δεν αποτελεί έκπληξη η τοποθέτηση του πρώην υπουργού αλλά όσοι, ξεπερνώντας τις πολιτικές τους ρίζες και την ιδεολογία του σοσιαλιστικού χώρου, συγκλίνουν και συμπορεύονται με τον νεοφιλελευθερισμό, τις δυνάμεις και τα πρόσωπα που τον εκφράζουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης