Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση
"Μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές", αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης
«Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, μετά από εκλογές, που θα έχει σχέδιο οριστικής και ασφαλούς εξόδου από την κρίση, αποκατάστασης των ανισοτήτων, επαναθεμελίωσης του κοινωνικού κράτους, θεσμικής απελευθέρωσης, διαγενεακής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, κοινωνικής κινητικότητας», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης.
Σημειώνει ότι η φθορά της κυβέρνησης στην ελληνική κοινωνία είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη, υπογραμμίζει ότι οι πολίτες δεν συγχωρούν τα ψέματα, την ανικανότητα και την αλαζονεία που επιδεικνύουν τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην άσκηση της πολιτικής τους και εκτιμά πως «σε κάθε περίπτωση μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές».
«Οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε ότι το μέλλον μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί ούτε ο αδιέξοδος εξτρεμισμός, ούτε ο ολοκληρωτισμός της αγοράς», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Υπογραμμίζει ότι «ο μεγάλος στόχος της Φώφης Γεννηματά , από την πρώτη ημέρα εκλογής της,  στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφικής παράταξης, που θα αλλάξει τους συσχετισμούς πολιτικής ισχύος στην κοινωνία και στη Βουλή» και προσθέτει ότι «η  πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη και κάθε πολιτικό, που θέλει να αντιπαρατεθεί με τη συντήρηση και το λαϊκισμό και να συμβάλλει στην θεμελίωση μιας πολιτικής δύναμης με ιδεολογικό πρόσημο, αξιακή φόρτιση και κοινωνικές αναφορές».
Ακόμη, ο κ. Χρηστίδης δηλώνει ότι
«το λαθρεμπόριο «υπεράσπισης» του Ανδρέα από όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα και συμπορεύονται με τον υβριστή του, Πάνο Καμμένο, δεν αποδίδει πια».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS