Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
S&P 500
2.508,24
0,06%
FTSE 100
7.271,95
-0,05%
DAX
12.569,17
0,06%
Nikkei 225
20.479,88
0,83%
ATHEN
757,98
-0,64%
  • 02:59 - Ο W. Buffett προβλέπει ότι ο Dow Jones θα είναι στις 1.000.000 μονάδες ή αύξηση 4.461% σε 100 χρόνια από σήμερα
  • 23:43 - ΔΝΤ: Δεν αρκεί η οικονομική ανάπτυξη για την εξάλειψη των ανισοτήτων – Χρειάζονται επενδύσεις σε υποδομές, υγεία και παιδεία
  • 23:40 - Συνάντηση στις 28/9 Erdogan – Putin στη Μόσχα με επίκεντρο τη Συρία
  • 23:40 - OI HΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό
  • 23:39 - Τσίπρας: Η ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης στα εργαλεία της νέας εποχής είναι ζήτημα Δημοκρατίας
 

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση που θα έχει σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση
"Μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές", αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης
«Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, μετά από εκλογές, που θα έχει σχέδιο οριστικής και ασφαλούς εξόδου από την κρίση, αποκατάστασης των ανισοτήτων, επαναθεμελίωσης του κοινωνικού κράτους, θεσμικής απελευθέρωσης, διαγενεακής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, κοινωνικής κινητικότητας», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης.
Σημειώνει ότι η φθορά της κυβέρνησης στην ελληνική κοινωνία είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη, υπογραμμίζει ότι οι πολίτες δεν συγχωρούν τα ψέματα, την ανικανότητα και την αλαζονεία που επιδεικνύουν τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην άσκηση της πολιτικής τους και εκτιμά πως «σε κάθε περίπτωση μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές».
«Οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε ότι το μέλλον μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί ούτε ο αδιέξοδος εξτρεμισμός, ούτε ο ολοκληρωτισμός της αγοράς», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Υπογραμμίζει ότι «ο μεγάλος στόχος της Φώφης Γεννηματά , από την πρώτη ημέρα εκλογής της,  στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης πλειοψηφικής παράταξης, που θα αλλάξει τους συσχετισμούς πολιτικής ισχύος στην κοινωνία και στη Βουλή» και προσθέτει ότι «η  πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη και κάθε πολιτικό, που θέλει να αντιπαρατεθεί με τη συντήρηση και το λαϊκισμό και να συμβάλλει στην θεμελίωση μιας πολιτικής δύναμης με ιδεολογικό πρόσημο, αξιακή φόρτιση και κοινωνικές αναφορές».
Ακόμη, ο κ. Χρηστίδης δηλώνει ότι
«το λαθρεμπόριο «υπεράσπισης» του Ανδρέα από όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα και συμπορεύονται με τον υβριστή του, Πάνο Καμμένο, δεν αποδίδει πια».

www.bankingnews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2017 - 15:03
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS