Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
  • 23:46 - Η Ρωσία αντιτίθεται στην πρόταση του ΟΗΕ για επέκταση της έρευνας σχετικά με τα χημικά όπλα της Συρίας
  • 23:18 - Πτώση στη Wall Street, εν μέσω ανησυχιών για τo φορολογικό νομοσχέδιο - Εβδομαδιαίες απώλειες για Dow, S&P 500
  • 23:18 - S&P: Επιβεβαιώνεται η ανώτατη αξιολόγηση «ΑΑΑ» για την Ελβετία – Σταθερό το outlook
  • 23:17 - Η ιδιότυπη συνεργασία Merkel - Τσίπρα για τα κέρδη... από το Brexit
  • 23:17 - Σε τεντωμένο «σχοινί» η Βενεζουέλα - Προσπάθεια αναδιάρθρωσης του χρέους της - Ανησυχία στους επενδυτές
 

Επίθεση Οδ. Κωνσταντινόπουλου στην κυβέρνηση για τα μεγάλα έργα - Να προχωρήσουν οι επενδύσεις

Επίθεση Οδ. Κωνσταντινόπουλου στην κυβέρνηση για τα μεγάλα έργα - Να προχωρήσουν οι επενδύσεις
«Δύο μέρες μετά από τη ΔΕΘ, η Κυβέρνηση σταματά τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις»
Μετά από την «επιτυχία» της Κυβέρνησης να στείλει «στα τσακίδια» την Eldorado Gold και τους 2.310 εργαζομένους, να σταματήσει την επένδυση στη Χαλκιδική και να οδηγήσει το Δημόσιο σε μία δικαστική διαμάχη για αποζημίωση της εταιρίας ύψους έως και 10 δις ευρώ, και δύο μόλις ημέρες μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για επενδύσεις, έρχεται και δεύτερο μεγάλο «επίτευγμα»: αναβάλλεται ξανά η συνεδρίαση του ΚΑΣ για τη λήψη απόφασης σχετικά με το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, αναφέρει ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Φαίνεται λοιπόν πως η Κυβέρνηση έχει βάλει στόχο το 2/2, σημειώνει ο Βουλευτής.
Να σταματήσει τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα, και να στερήσει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες από θέσεις εργασίας, τις οποίες έχουν τόση πολλή ανάγκη.
Οι ομοβροντίες στο διεθνή τύπο, που οδηγούν τους ξένους επενδυτές μακριά από τη χώρα μας, φαίνεται δεν ακούγονται έως τα υπόγεια του Μαξίμου, όπου σχεδιάζουν ήδη τους νέους φόρους με τους οποίους οι πολίτες θα πληρώσουν τις αποτυχίες τους.
Ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας είναι προσωπικά υπεύθυνος για το σταμάτημα των επενδύσεων, την απώλεια δισεκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία, την ανεργία δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, τη δυσφήμηση της χώρας μας διεθνώς.
Καταθέτουμε ερώτηση για την επιλογή της Κυβέρνησης να εμποδιστεί ξανά η επένδυση στο Ελληνικό και ελπίζω πως άμεσα οι αρμόδιοι Υπουργοί ή ο Πρωθυπουργός θα απαντήσουν στη Βουλή.
Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε αν τελικά το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού είναι δάσος, ζούγκλα, αρχαιολογικός χώρος ή ό,τι άλλο επινοήσουν οι ευφάνταστοι επιτελείς του Μαξίμου, καταλήγει ο κ.Κωνσταντινόπουλος.

www.bankingnews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις 13/09/2017 - 09:56
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS