Κικίλιας: Μέσα σε δύο ημέρες ο Τσίπρας καταστρέφει τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στην χώρα

Κικίλιας: Μέσα σε δύο ημέρες ο Τσίπρας καταστρέφει τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στην χώρα
Ως εδώ τα ψέματα και η ανικανότητα της κυβέρνησης υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι μέσα σε δύο ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να καταστρέψει τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στις Σκουριές και στο Ελληνικό.
«Ο επικεφαλής της "task force για τις επενδύσεις" κ. Τσίπρας, καταστρέφει μέσα σε δύο μέρες τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις στη χώρα.
Χτες οι Σκουριές, σήμερα το Ελληνικό.
Στο Ελληνικό καθυστερούν και θέτουν σε κίνδυνο, μια επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας.
Έως εδώ τα ψέματα και η ανικανότητά τους» ανέφερε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό.
«Η Κυβέρνηση που παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό
Η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια.
Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα.
Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού…
Είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Ζητάμε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής»» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS