Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλιβιζάτος για Κεντροαριστερά: Πιστεύω ότι στις εκλογές μπορεί να ψηφίσουν περισσότεροι από 300.000 πολίτες

Αλιβιζάτος για Κεντροαριστερά: Πιστεύω ότι στις εκλογές μπορεί να ψηφίσουν περισσότεροι από 300.000 πολίτες
Πολύ θετικό να έχουν διαφορετικές απόψεις οι υποψήφιοι μας υποστήριξε ο κ.Αλιβιζάτος
Την εκτίμηση ότι στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς μπορεί να ψηφίσουν περισσότεροι από 300.000 ψηφοφόροι διατύπωσε ο Ν. Αλιβιζάτος, επικεφαλής της επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για τις εκλογές ηγεσίας του νέου φορέα.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 που φιλοξενεί σήμερα το βράδυ το πρώτο debate των υποψήφιων αρχηγών ο κ.Αλιβιζάτος αναφέρθηκε στο θέμα της συμμετοχής στις εκλογές.
«Έχουν δεσμευθεί όλοι πως θα συμμετέχουν στο νέο κόμμα.
Κανένας δε μπορεί ναεμποδίσει κανέναν να τραβήξει τον δρόμο του.  
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η προσέλκυση του κόσμου θα είναι μεγάλη ή μικρή και εξ αυτού του λόγου κάποιος θα θελήσει να φύγει.
Έχουμεστις 30.000 υπογραφές, που είναι οι υπογραφές υποστήριξης.
Αν περάσουμε κάτω από τις 100.000 θα είναι αποτυχία, αν περάσουμε τις 100.000 θα είναι επιτυχία αν περάσουμε τις 200.000 θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πλησιάσουμε τις 300.000 – όπως θέλω να πιστεύω – θα είναι θρίαμβος» είπε ο κ.Αλιβιζάτος, ο οποίος αναφερόμενος στις λίστες των ψηφοφόρων είπε ότι «όποιος θέλει να γίνει μέλος του νέου κόμματος θα το δηλώνει ρητά, όποιος απλώς θέλει να ψηφίσει, ψηφίζει χωρίς να δηλώσει οτιδήποτε».
«Αυτό έχει ληφθεί ως απόφαση από την πρώτη στιγμή.
Δε μπορεί επειδή κάποιος πάει να ψηφίσει να γίνεται αυτόματα μέλος κάποιου κόμματος» είπε ο κ.Αλιβιζάτος, ο οποίος ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ των υποψηφίων, υποστήριξε ότι είναι πολύ θετικό να έχουν διαφορετικές απόψεις οι υποψήφιοί μας έστω και αν πρόκειται να γίνουν μέλη του ιδίου κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης