Καμίνης: Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια για το νέο φορέα

Καμίνης: Συνεχίζω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια για το νέο φορέα
Οι πολίτες διεκδικούν έναν πολιτικό οργανισμό που θα μάχεται για μια ανοιχτή κοινωνία με ευρωπαϊκό προσανατολισμό τόνισε ο κ.Καμίνης
Την θέση ότι θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς διατύπωσε ο Γ. Καμίνης παρά το αρνητικό για αυτόν αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.
«Περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες ψήφισαν για την εκλογή επικεφαλής του νέου, ενιαίου φορέα και ζητούν τη δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης.
Η αθρόα προσέλευση στις κάλπες είναι μια πρώτη σημαντική νίκη, την οποία πρέπει πάση θυσία να διαφυλάξουμε στη διαδικασία εκλογής που συνεχίζεται.
Η παρουσία όλων στις κάλπες και στις επιτροπές θα είναι πολιτική δήλωση, επιβεβαίωση της απαίτησης για τον νέο φορέα.
Το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποκαλύπτει μία διακριτή τάση στην κοινωνία, που ανήκει στη δημοκρατική παράταξη και ζητά την υπέρβαση των σημερινών στενών κομματικών ορίων.
Μια μεγάλη κατηγορία πολιτών διεκδικούν έναν πολιτικό οργανισμό που θα μάχεται για μια ανοιχτή κοινωνία και θα έχει σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Προσπάθησα να εκφράσω αυτή την ανάγκη.
Διαβεβαιώνω όλους τους πολίτες ότι η προσπάθειά μου θα συνεχιστεί» αναφέρει στη δήλωση του ο κ.Καμίνης.
«Από σήμερα κιόλας προχωρούμε στη διαμόρφωση ενός πολιτικού πλαισίου προοδευτικών αρχών και θέσεων, το οποίο θα καταθέσουμε στο ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης.
Συνέδριο που να οδηγεί σε ένα ενιαίο πολυτασικό κόμμα, ανοιχτό στην κοινωνία, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Είναι χρέος δικό μου και όλων μας να διαφυλάξουμε μέχρι τέλους το κύρος της διαδικασίας, γιατί μόνο αυτό εγγυάται την ενότητα που θα δώσει νικηφόρα προοπτική στην παράταξη.
Θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια που ξεκίνησα τον Αύγουστο, ώστε να ανοίξουμε τον νέο φορέα στην κοινωνία και ιδίως στη νέα γενιά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πολιτική του αυτονομία απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για να επιστρέψουν οι πολίτες, οι νέοι άνθρωποι και συνολικά η κοινωνία στην Πολιτική» τονίζει ο κ.Καμίνης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS