Σβίγκου: Μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης το κοινωνικό μέρισμα – Να ψηφιστεί από όλες τις δυνάμεις

Σβίγκου: Μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης το κοινωνικό μέρισμα – Να ψηφιστεί από όλες τις δυνάμεις
Ξεπερνά κάθε φαντασία ότι το ανακοινώσαμε λόγω των εκλογών στην Κεντροαριστερά είπε η κα.Σβίγκου
Μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης χαρακτήρισε το κοινωνικό μέρισμα η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία υποστήριξε πως το νομοσχέδιο θα πρέπει να ψηφιστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
«Η περσινή στάση δεν πρέπει να επαναληφθεί.
Έδειξε την απόσταση που έχει η ΝΔ από τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Και είναι μια στάση που την πλήρωσε.
Θυμόμαστε τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει ότι συνταξιούχοι ήταν εκείνοι που του έλεγαν να μην ψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα και ούτε οι ίδιοι δεν το δέχονταν.
Έδειξε με τη στάση του ποια είναι η ευαισθησία του ως προς τις κοινωνικές ομάδες που έχουν περισσότερη ανάγκη.
Θα δούμε τι θα κάνει φέτος» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm η κα.Σβίγκου, η οποία τόνισε ότι «η ανακοίνωση των μέτρων έγινε χθες γιατί χθες υπήρξε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς και εκεί οριστικοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες».
«Ξεπερνά κάθε φαντασία η πρώτη αντίδραση της αντιπολίτευσης ότι η ανακοίνωση για το κοινωνικό μέρισμα έγινε χθες επειδή φοβηθήκαμε τις εκλογές στην κεντροαριστερά.
Αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία» τόνισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «το μέρισμα είναι πολύ σημαντικό τόσο ως προς το πόσους ανθρώπους καλύπτει όσο και ως προς το ίδιο το ποσό».
«Είναι ενδεικτικό της πολιτικής αντίληψης, της στρατηγικής και των προτεραιοτήτων που θέτει η κυβέρνηση.
Εντάσσεται σε ένα πλαίσιο κοινωνικής δικαιοσύνης και λαμβάνει υπόψη τόσο εισοδηματικά όσο και περιουσιακά κριτήρια» είπε η κα.Σβίγκου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS