ΝΔ: Η νέα αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης στο επίκεντρο της συζήτησης Μητσοτάκη με Tajani και Verhofstadt

ΝΔ: Η νέα αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης στο επίκεντρο της συζήτησης Μητσοτάκη με Tajani και Verhofstadt
Το πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών της επόμενης κυβέρνησης θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στους Ευρωπαίους αξιωματούχους
Tο σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τη νέα αρχιτεκτονική της Eυρωζώνης βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε στο Στρασβούργο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Guy Verhofstadt, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/11/2017) η Νέα Δημοκρατία.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη στην πορεία εμβάθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα σε αυτή τη διαδικασία.
Ειδικότερα, με τον κ. Verhofstadt συζήτησαν την πρόταση του προέδρου της Γαλλίας, Emmanuel Macron, για τα επόμενα βήματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, την οποία ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών στηρίζει με θέρμη.
Στη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Μητσοτάκης είχε, παράλληλα, την ευκαιρία να αναλύσει στους δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που δρομολογεί η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας στους συνομιλητές του ότι το πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών της επόμενης κυβέρνησης θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις με στόχο να επαναφέρει την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών εξελίξεων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS