Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Στέλνει τη σύμβουλο του στο εξωτερικό μήπως και υπονομεύσει την ανάκαμψη της οικονομίας

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Στέλνει τη σύμβουλο του στο εξωτερικό μήπως και υπονομεύσει την ανάκαμψη της οικονομίας
Έντονες αντιδράσεις από το γραφείο του πρωθυπουργού με αφορμή δημοσίευμα για τη Μιράντα Ξαφά
Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο η άτυπη σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Μιράντας Ξαφά ανέφερε σε συνάντηση της με επενδυτές στο Λονδίνο πως δεν θα κλείσει η γ’ αξιολόγηση και πως οι τράπεζες θα χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κα.Ξαφά συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή σε συνάντηση στο Λονδίνο (όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι μεγάλων επενδυτικών ομίλων που ειδικεύονται σε επενδύσεις σε τράπεζες και σε διαχείριση και αγορά ομολόγων), αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπό το βάρος των οικονομικών αυτών εξελίξεων η κυβέρνηση Τσίπρα θα οδηγηθεί σε παραίτηση και στο τιμόνι της χώρας θα βρεθεί ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναγκαστεί να υπογράψει 4ο μνημόνιο.
«Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.
Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ.
Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης.
Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS