Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πρεμιέρα για τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV στα κανάλια ΟΤΕ SPORT

tags :
Πρεμιέρα για τις αθλητικές εκπομπές του ΟΤΕ TV στα κανάλια ΟΤΕ SPORT
Την αρχή θα κάνει το TOP SPIN, αυτήν την Δευτέρα 22/8, στις 20.00, με παρουσιαστές τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση
Με την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, επιστρέφουν στα κανάλια OTE SPORT οι ειδικές εκπομπές του ΟΤΕ TV, για κάθε διοργάνωση.
Την αρχή θα κάνει το TOP SPIN, αυτήν την Δευτέρα 22/8, στις 20.00, με παρουσιαστές τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση.
Θα ακολουθήσει η εκπομπή SPORTSHOW με τα highlights των καλύτερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, την Κυριακή 28/8 στις 22.30, με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλαμβάνουν την περιήγηση σε ό,τι έχει συμβεί.
Αρχής γενομένης από τις 29/8, κάθε Δευτέρα οι Γιώργος Θαναηλάκης και Βασίλης Σαμπράκος μας υποδέχονται στο SPORTSHOW για την ενημέρωσή μας επί των αθλητικών πεπραγμένων, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η εκπομπή της Παρασκευής με τον Στέφανο Αβραμίδη.
Η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2016-17 θα γίνει την Τετάρτη 24/8 και με την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής θα μπορούμε να παρακολουθούμε τη σύνοψη, αλλά και ειδικές αναλύσεις στην ΩΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 01/09, και θα ξεκινά μετά το τελευταίο ματς, με παρουσιαστές τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα.
Τα ευρωπαϊκά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, θα ξεκινήσουν στις 4/9, ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή EUROPEAN QUALIFIERS. Θα επιστρέφει στις οθόνες μας, μετά από κάθε αγωνιστική ημέρα.
Φυσικά, επιστρέφουν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT και οι εκπομπές CHAMPIONS LEAGUE SHOW (13/9) και EUROPA LEAGUE SHOW (15/9), που θα ξεκινούν μια ώρα πριν την πρώτη σέντρα, με όλες τις λεπτομέρειες των ματς και θα επιστρέφουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.
Παραδοσιακά, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, η εκπομπή UEFA CHAMPIONS LEAGUE ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ επιστρέφει μεταφέροντας τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV από γήπεδο σε γήπεδο και όπου υπάρχει δράση.
Η πρεμιέρα είναι στις 13/9 στις 21.45.
Η αντίστοιχη εκπομπή για το Γιουρόπα Λινγκ, UEFA EUROPA LEAGUE ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ, θα υπάρχει στο πρόγραμμα κάθε Πέμπτης, στις 20.00 και τις 22.05, με πρώτη προβολή αυτή της 15ης Σεπτεμβρίου.
Η εκπομπή GRAND PRIX με τον Αντρέα Παλομπαρίνι μας κράτησε συντροφιά όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσει να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μαζί με το PICK & ROLL, που ξεκινά τον Οκτώβριο σταθερά κάθε Τρίτη στις 20.00 με τον Βασίλη Σκουντή, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV, σε ό,τι αφορά τις αθλητικές εκπομπές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκπομπών στα κανάλια OTE SPORT:


Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης