Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το mi-Cluster διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο ΙΟΤ Solutions World Congress στη Βαρκελώνη

tags :
Το mi-Cluster διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο ΙΟΤ Solutions World Congress στη Βαρκελώνη
Η ελληνική αποστολή συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στην έκθεση που πραγματοποιείται 25-27 Οκτωβρίου 2016 
Το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου των Πάντων (Internet of Things - ΙοΤ), σε συνεργασία με το Enterprise Greece και με την υποστήριξη του Corallia και της ΕΝΕΒΗ, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη, με βάση και εκδηλώσεις γύρω από την έκθεση ΙΟΤ Solutions World Congress και προσκαλεί όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.
Η ελληνική αποστολή συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στην έκθεση που πραγματοποιείται 25-27 Οκτωβρίου 2016 στη Βαρκελώνη στο οποίο θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσονται στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από την έκθεση για να διασυνδεθούν με την ευρωπαϊκή και διεθνή τεχνολογική σκηνή.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχει, επίσης, προγραμματιστεί ελληνική εκδήλωση B2B με στόχο την πραγματοποίηση συναντήσεων των εταιρειών με σημαντικούς παράγοντες του IoT.
H συμμετοχή του mi-Cluster εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του cluster για τη διεθνοποίηση και την ανάδειξή του ως κύριου εκπροσώπου του οικοσυστήματος IOT στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την ευρύτερη προβολή των μελών του, τη δικτύωσή τους και τη διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου.
Η έκθεση IΟT Solutions World Congress, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στις βιομηχανίες IOT παγκοσμίως.
Σε αυτή παρουσιάζονται λύσεις για τους κλάδους της υγείας, της ενέργειας, των μεταφορών και logistics και αναμένεται να προσελκύσει φέτος περισσότερους από 8.000 επισκέπτες.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη έως 09.09.2016 στην κα. Κατερίνα Τζεβελέκα [T:2610.93.40.20 | Ε: k.tzeveleka@corallia.org] ή στην κα. Χρύσα Συνοδινού [Τ:210.61.79.855 | Ε: c.synodinou@hellenic-sia.org].

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης