Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ό,τι κι αν σημαίνει για σένα κήπος θα το βρεις στα Praktiker

tags :
Ό,τι κι αν σημαίνει για σένα κήπος θα το βρεις στα Praktiker
Κατάλογος κήπου - Πρωτότυπες ιδέες, έξυπνα και χρηστικά tips
Κάθε εποχή του χρόνου έχει τα δικά της στοιχεία και χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική και ιδανική για δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ενεργοποιήσουν.
Η Άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για ολοκληρωτική ανανέωση. Η διάθεση αλλάζει, η επιθυμία για αλλαγές γίνεται όλο και πιο έντονη και η φαντασία απελευθερώνεται δημιουργικά.
Όπως κάθε χρόνο, τα Praktiker εμπνέονται από την Άνοιξη και σας συμβουλεύουν με ιδέες, προτάσεις και tips που θα προσφέρουν την απόλυτη ανανέωση στον κήπο & τη βεράντα σας.
Κάποιες από τις οποίες μάλιστα, τις μοιράστηκαν πρόσφατα στη φετινή διοργάνωση «ημέρα κήπου» που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Praktiker Μεταμόρφωσης (Τατοΐου 14).
Το Σάββατο, 6 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, όσοι επισκέφθηκαν το κατάστημα, απόλαυσαν στον όμορφο κήπο που είχε δημιουργηθεί ειδικά, πολλά παιχνίδια, ακόμη και προσφορές σε είδη κήπου & bbq.
Στις πρωτότυπες παράλληλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης.
o Στο σημείο της «Διακόσμηση κήπου & μπαλκονιού», οι καλεσμένοι γέμισαν με ιδέες, λύσεις και έξυπνα tip για τη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου, από τους διακοσμητές Praktiker
o Στο σημείο της «Κηπουρικής», Γεωπόνοι πρόσφεραν συμβουλές για φυτά και τα λουλούδια, ενώ παράλληλα έδειχναν στην πράξη πως γίνεται η εργασία μεταφύτευσης και άλλες απλές εργασίες του κήπου
o Στο σημείο με τα «Παιδικά παιχνίδια», το κλασικό παιχνίδι twister, ένα τεράστιο jenga, face painting και μπαλονοκατασκευές περίμεναν τους μικρούς φίλους που πέρασαν διασκεδαστικές στιγμές
o Στο «BBQ», ο αγαπημένος food blogger / chef Τάσος Αντωνίου (mamapeinaogr), έδωσε συμβουλές για σωστό ψήσιμο, προσφέροντας BBQ κεράσματα!
Η «ημέρα κήπου» ήταν πηγή έμπνευσης για όσους συμμετείχαν και θέλουν να προχωρήσουν στις αλλαγές που πάντα ονειρευόντουσαν για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους.
Για όσους ωστόσο δε κατάφεραν να παρευρεθούν, ο νέος Κατάλογος Κήπου των Praktiker, μέσα από τις 132 σελίδες του, προσφέρει ήδη αμέτρητες επιλογές προϊόντων που θα τους μεταμορφώσουν.
Σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα, το No1 προορισμό για είδη κήπου και βεράντας, αλλά και στο praktiker.gr, θα ανακαλύψετε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε πλήρως τον αγαπημένο σας χώρο και να δημιουργήσετε μόνοι σας ό,τι έχετε φανταστεί.
Αναδείξτε το ταλέντο σας στην κηπουρική, μέσα από την ευρεία γκάμα και τα νέα σχέδια από γλάστρες, χώματα, λιπάσματα, φυτά και σπόρους, λύσεις για γκαζόν και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε τον ιδανικό για εσάς κήπο. Επίσης, με επιλογές σε εργαλεία χειρός, μηχανήματα κήπου, πλυστικά και εξοπλισμό ποτίσματος, θα ζωντανέψετε τον κήπο σας εύκολα και οικονομικά.
Κάντε το σπίτι σας τον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση και απολαυστικά ανοιξιάτικα βράδια, με την ανανεωμένη γκάμα επίπλων κήπου, φωτιστικών και διακοσμητικών, ειδών σκίασης & αποθήκευσης. Ε
πιλέξτε τη νέα σας ψησταριά, ανάμεσα από μια γκάμα επιλογών (κάρβουνου & υγραερίου), καθώς και χρηστικά BBQ αξεσουάρ και γίνετε αυτή τη χρονιά ο «καλύτερος ψήστης».
Στο site των Praktiker θα ανακαλύψετε όλα τα tip και τις συμβουλές των ειδικών! Οι αγορές σας θα γίνουν ακόμα πιο εύκολες, με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το εύρος τιμών και τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές σε είδη κήπου & ψησταριές από €199 που προσφέρουν τα Praktiker, έως και τις 27 Μαΐου!
Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 15 καταστήματα πανελλαδικά, το praktiker.gr ή και την επίσημη σελίδα της Praktiker στο Facebook και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης