Προϊοντικά

Tα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus & Apple Watch Series 3 έφτασαν στον Κωτσόβολο

tags :
Tα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus & Apple Watch Series 3 έφτασαν στον Κωτσόβολο
Διαθέσιμα και με έως 48 άτοκες δόσεις
Τα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και το νέο Apple Watch Series 3 είναι διαθέσιμα στον Κωτσόβολο και από σήμερα κιόλας μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα αποκτήσει με έως 48άτοκες δόσεις.
Η νέα γενιά iPhone, με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus, χαρακτηρίζεται από το νέο σχεδιασμό με το πιο ανθεκτικό γυαλί και το ασύλληπτα ισχυρό αλουμίνιο.
Παράλληλα, και τα δύο μοντέλα, διαθέτουν ασύρματη φόρτιση, είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη, ενώ υποστηρίζουν την εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και εφαρμογές.
Το iPhone 8 διαθέτει οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών με τεχνολογία True Tone ενώ το iPhone 8 Plus διαθέτει οθόνη Retina HD 5,5 ιντσών με τεχνολογία True Tone.
Τέλος, το Apple Watch Series 3 αποτελεί τον τέλειο «σύντροφο» για έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει υγιεινή διατροφή και άσκηση, καθώς διαθέτει GPS και βαρομετρικό υψομετρητή με νέα εφαρμογή «Καρδιακοί παλμοί».
Τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και Apple Watch Series 3 είναι διαθέσιμα από το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, από το www.kotsovolos.gr, αλλά και με τηλεφωνική παραγγελία στο 210 28 99 999.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης