Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η 8η γενιά Intel Core έφτασε στο Πλαίσιο με αυξημένη απόδοση έως 40% από την προηγούμενη γενιά

tags :
Η 8η γενιά Intel Core έφτασε στο Πλαίσιο με αυξημένη απόδοση έως 40% από την προηγούμενη γενιά
Οι νέοι 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel επαναπροσδιορίζουν την απόδοση των desktop συστημάτων, με τους νέους Core i3 να διαθέτουν τέσσερις πυρήνες αντί για δύο
Τα καταστήματα Πλαίσιο διαθέτουν πρώτα στην Ελληνική αγορά τους 8ης γενιάς επεξεργαστές Core της Intel και παράλληλα λανσάρουν τα πρώτα συστήματα Turbo-X που βασίζονται στη νέα πλατφόρμα.
Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel προσφέρει έως και 40% βελτίωση της απόδοσης συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά επεκτείνοντας τις δυνατότητες των χρηστών σε καθημερινές εργασίες. Επιπλέον προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση σε VR και hardcore gaming, ενώ η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε 4K UHD με την υποστήριξη τεχνολογιών HEVC και HDR που απογειώνουν την εμπειρία.
Οι νέοι 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel επαναπροσδιορίζουν την απόδοση των desktop συστημάτων, με τους νέους Core i3 να διαθέτουν τέσσερις πυρήνες αντί για δύο, και τους νέους Core i5 και Core i7 έξι πυρήνες αντί για τέσσερις, διατηρώντας σταθερή την τιμολογιακή πολιτική.
Επιπλέον διαθέτουν έως 12MB μνήμης cache και συχνότητες ρολογιού που φτάνουν με την τεχνολογία Intel Turbo Boost 2.0 μέχρι και τα 4,7GHz.
Στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr θα βρείτε διαθέσιμους τόσο τους νέους 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel, όσο και motherboards τα οποία είναι σχεδιασμένα για τους νέους επεξεργαστές, με το chipset Z370.
Επιπλέον υπάρχουν ήδη διαθέσιμα συστήματα Turbo-X τα οποία βασίζονται στους νέους 8ης γενιάς επεξεργαστές της Intel και συνοδεύονται από κορυφαία υποσυστήματα που εκτοξεύουν τις επιδόσεις σε κάθε εργασία ή game.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης