Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
S&P 500
2.575,21
0,51%
FTSE 100
7.523,23
0,00%
DAX
12.991,28
0,01%
Nikkei 225
21.457,64
0,04%
ATHEN
749,23
0,37%
  • 23:38 - Η Fitch επιβεβαιώνει την αξιολόγηση «ΒΒΒ» για την Ιταλία - Σταθερό το outlook
  • 23:38 - Fitch: Αναβαθμίζεται κατά μία κλίμακα σε «ΒΒ», από «ΒΒ-», η Κύπρος - Θετικό το outlook
  • 23:36 - ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης προσποιήθηκε πως προσγειώθηκε ουρανοκατέβατος στον Υμηττό
  • 23:36 - Επιμένει στα ιστορικά υψηλά η Wall Street - Εβδομαδιαία κέρδη για τους δείκτες
  • 23:36 - Αβραμόπουλος: Οι ηγέτες των G7 στέλνουν ισχυρό μήνυμα για δράση κατά της τρομοκρατίας
 

Το Minaluxuryhotels χορηγός επικοινωνίας στο Forum τουρισμού της SWOT

Το Minaluxuryhotels χορηγός επικοινωνίας στο Forum τουρισμού της SWOT
Πρόκειται για ένα “Full Day Project”, στο οποίο -όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος-, θα συμμετέχει το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας
Χορηγός επικοινωνίας στο μεγαλύτερο Β2Β Forum τουρισμού της Εταιρείας Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, SWOT (www.swot.gr) θα είναι το Minaluxuryhotels (www.minaluxuryhotels.com), το μοναδικό Luxury Hotel Blog, στην Ελληνική αγορά, που εξειδικεύεται στα ξενοδοχεία και προσφέρει premium υπηρεσίες.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα ισχύσουν Special Offers για τα ξενοδοχεία, που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του Minaluxuryhotels.
Το Business Travel Professionals Forum (BTPF) της SWOT, που διοργανώνεται για 5 η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μια επετειακή εκδήλωση, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για ένα “Full Day Project”, στο οποίο -όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος-, θα συμμετέχει το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της.
Αυτή τη χρονιά, οι συναντήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 συνολικά, μέσα σε 10 ώρες, με παρουσία περισσότερων των 200 στελεχών εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων από Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Η διοργάνωση του BTPF, που αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του τουρισμού στη χώρα μας, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των:
Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO, ενώ στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους της Expedia, της Trivagoκαι του NeaMesa.

www.bankingnews.gr
Για να μπορείτε να σχολιάζετε πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης και να κάνετε Login
Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε login Δημιουργία λογαριασμού

BREAKING NEWS