Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Χάος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Δυσχεραίνουν τη θέση του Τσίπρα τα μυστικά σχέδια για επιστροφή στη δραχμή

Reuters: Χάος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Δυσχεραίνουν τη θέση του Τσίπρα τα μυστικά σχέδια για επιστροφή στη δραχμή
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν εξηγήσεις για τα Plan B των κ. κ. Γ. Βαρουφάκη και Π. Λαφαζάνη, δύο πρώην κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης
Ασφυκτικές έχουν καταστεί οι πιέσεις για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στη σκιά των αλλεπάλληλων σεναρίων για μυστικά σχέδια επιστροφής της χώρας στη δραχμή, από κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του.
Όπως επισημαίνει σε νέο του άρθρο το πρακτορείο Reuters, η δημοσιοποίηση σεναρίων και μυστικών σχεδίων για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή αναδεικνύουν το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Μπορεί να μην ξεκάθαρο πόσο σοβαρά ήταν - και είναι - όλα αυτά τα σχέδια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή της σε εθνικό νόμισμα, όμως είναι λογικό όλοι, με επίκεντρο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να ζητούν εξηγήσεις για τα Plan B των κ. κ. Γ. Βαρουφάκη και Π. Λαφαζάνη, δύο πρώην κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.
Η αντιπολίτευση απαιτεί ενημέρωση.
Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης που στήριξαν την κυβέρνηση, κατά την ψήφιση των προαπαιτούμενων στις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες της 15ης και της 22ας Ιουλίου, αντίστοιχα, ζητούν απαντήσεις. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης