Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Gatestone Institute: Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα

Gatestone Institute: Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα
Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….
Οι πρόσφυγες είναι επικίνδυνοι είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα αναφέρει σε ειδική ανάλυση του το Gatestone Institute το οποίο προσεγγίζει το όλο ζήτημα με ρεαλιστικό τρόπο.
«Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν γη»
Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, στην Κρήτη επειδή πίστεψαν μια φήμη….
Οι Έλληνες έχουν καταστραφεί από το Ισλάμ, από τη γενοκτονία του εικοστού αιώνα στην Τουρκία και την πιο πρόσφατη τουρκική κατοχή στην Κύπρο….
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όπως και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, είναι στην πραγματικότητα μια μαζική αντικατάσταση του πληθυσμού της, των αξιών του τρόπου ζωής της.
Τα κύρια πολιτικά κόμματα υπακούουν στις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να επιφέρει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών της Ευρώπης, όπως η ατομική ελευθερία, η κριτική σκέψη και η ψύχραιμη έρευνα.
Τι σημαίνει όταν ένας στρατός κατοχής εγκαθίσταται σε μια χώρα;
Καταλαμβάνει τη γη, αναγκάζει τους κατοίκους να ακολουθήσουν το δικό του τρόπο ζωής.
Εφαρμόζει μέτρα εναντίον των κατοίκων της χώρας, προπαγανδίζει τις πεποιθήσεις του και χρησιμοποιεί βία για να τους επιβληθεί.
Αυτό, δυστυχώς, έχει συμβεί στην Ελλάδα από τους μετανάστες που φαίνεται να «ξεχνούν» ότι φιλοξενούνται στην Ελλάδα και αναγκάζει τους Έλληνες να αισθάνονται σαν επισκέπτες στη χώρα τους.
Αν κάποιος είναι σε πόλεμο ή η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο στην πατρίδα του, όταν φτάνει σε μια χώρα προορισμό η οποία του προσφέρει άσυλο, πρέπει να την ευγνωμονεί, να σέβεται την ιστορία της χώρας, τους ανθρώπους της αξίες της και τους νόμους της.
Το ίδιο θα ισχύει και για έναν μετανάστη που θέλει να πάει σε μια χώρα όπου ελπίζει ότι θα βρει ένα καλύτερο μέλλον.
Στην Ελλάδα, αντίθετα, οι παράνομοι μετανάστες - τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν "πρόσφυγες" - προφανώς προσπαθούν τεχνητά να τους νομιμοποιήσουν στην ηθική συνείδηση των πολιτών.
Οι παράνομοι μετανάστες καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, με τη χρήση βίας, μπλοκάρουν δρόμους, διαπράττουν  εγκλήματα κατά της δημόσιας περιουσίας, ενεργούν επιθετικά προς τους κατοίκους και την αστυνομία, και προκλητικά τονίζουν  ότι αισθάνονται προσβεβλημένοι όταν βλέπουν σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τον Χριστιανισμό.

Οι παράνομοι μετανάστες συμπεριφέρονται λες και ότι βρίσκονται στην χώρα τους.


Πριν από λίγες εβδομάδες, 200 Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν στη μέση της νύχτας, απαιτώντας να φύγουν από την Λέσβο, φωνάζοντας, «Τζιχάντ! Τζιχάντ» σπάζοντας τα αυτοκίνητα των κατοίκων στο κέντρο του νησιού και διαταράσσοντας την τοπική κοινότητα.
Οι μετανάστες ισχυρίστηκαν ότι κάποιος τους είπε για τον θάνατο 7 μεταναστών σε ένα πλοίο, έτσι ώστε να ξεσηκώθηκαν εναντίον των αρχών.
Η αστυνομία και ορισμένες ΜΚΟ εξήγησαν ότι αυτό ήταν παραπληροφόρηση, αλλά οι 200 μετανάστες προφανώς δεν ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν την άλλη εκδοχή.
Οι μετανάστες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τζιχάντ, επειδή πίστεψαν μια φήμη που ακόμη και αν ήταν αλήθεια, το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία ευθύνη.
Όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχαν νεκροί μετανάστες η εξέγερση ήταν ένα «λάθος», αλλά η αστυνομία και οι ντόπιοι έπρεπε να περάσουν τη νύχτα στους δρόμους της Λέσβου από ανησυχία...
Οι παράνομοι μετανάστες δήλωσαν ότι τις πληροφορίες σχετικά με τους 7 νεκρούς μετανάστες τις πήραν από τηλεφωνήματα.
Λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2016 στη Λέσβο πάλι, υπήρξε μια νέα έκρηξη από μετανάστες στην περιοχή Μόρια.
Αυτή τη φορά, οι μετανάστες άκουσαν - που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέματα – ότι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Τουρκία.
Αμέσως έβαλαν φωτιά σε 16 στρέμματα με ελαιόδεντρα, καθώς και στο στρατόπεδο στο οποίο ζούσαν.
Επίσης 300 μετανάστες, οι οποίοι είχαν νωρίτερα δραπετεύσει από το στρατόπεδο τους και προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν στο κέντρο του νησιού, έκαιγαν τα πάντα στο στρατόπεδο και την περιοχή γύρω από αυτό, μέχρι που η αστυνομία τους σταμάτησε και τους έκανε να επιστρέψουν στο στρατόπεδο, όπου και πάλι προσπάθησαν να κάψουν τα πάντα.
Οι κάτοικοι είδαν τους ελαιώνες τους στάχτη αλλά και εκτεταμένες καταστροφές.
Μερικοί από τους παράνομους μετανάστες έπαιρναν selfie με τις φωτιές φωνάζοντας «Allahu Akbar»
Το λιμάνι της Μυτιλήνης στην Λέσβο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, όπου οι μετανάστες και πολλοί Έλληνες "αριστεροί" προσπάθησαν να εμποδίσουν στρατιωτικό άγημα να υποστείλει την ελληνική σημαία μπροστά από το παλιό λιμάνι της πόλης.
Πολλοί Έλληνες μισούν την εθνική σημαία.
Φαίνονται να προτιμούν τα πολυεθνικά κράτη χωρίς αναφορές στις εθνικές βάσεις του κράτους.
Φώναζαν συνθήματα και προκαλώντας τόσο το στρατιωτικό άγημα και τους ανθρώπους του νησιού που  παρακολουθούσαν  έκπληκτοι.
 Ήταν μια επίδειξη δύναμης από μέρους των «αριστερών» και των παράνομων μεταναστών.
Κάποιοι πολίτες αντέδρασαν…
Κάθε Κυριακή πρωί στη Μυτιλήνη της Λέσβου, στρατιώτες υψώνουν τη σημαία και το βράδυ, μία ώρα πριν από το ηλιοβασίλεμα, στρατιώτες την υποστέλλουν.
Μια εβδομάδα μετά από αυτό το περιστατικό, χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν γύρω από τους στρατιώτες και τη σημαία στο λιμάνι της Μυτιλήνης και τραγουδούσαν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, τιμώντας το εθνικό σύμβολο.
Οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι.
Στρέφονται στην σημαία και τον στρατό προφανώς επειδή αισθάνονται ότι χάνουν την πατρίδα τους και την κυριαρχία τους από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έχουν καταλάβει το νησί τους.
Στις 26 Σεπτεμβρίου, το 2016, στην περιοχή Τυμπάκι του νησιού της Κρήτης, παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας αποσπάσματα από το Κοράνι. Τα
ο κείμενο, που υπογράφεται από την "Μουσουλμανική Αδελφότητα της Κρήτης», δήλωσε μεταξύ άλλων:
 «Είστε οι ανώτεροι άνθρωποι όλου του κόσμου, το μόνο που μετράει είναι η πίστη σας και κανένας άλλος δεν έχει  δικαίωμα  ζωής και θανάτου και  ιδιοκτησίας πάνω από κάθε άλλο πρόσωπο που τολμά να αμφισβητήσει την ηγεσία σας και δεν θα αγκαλιάσει την πίστη σας.
 «Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι κύριοι της γης όπου ζουν, και μόνο αυτοί μπορούν να έχουν περιουσία, και οι μόνοι που είναι σε θέση να κατέχουν τη γη.
Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτήσουμε όλο τον πλανήτη, και οι πιστοί θα πρέπει να κατέχουν γη και καλλιέργειες.
 «Οι άπιστοι δεν μπορεί να έχουν γη και καλλιέργειες»

Την ίδια ημέρα, 26 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Ασπροβάλτα, κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα 49 χρονών από την Γαλλία που ήρθε στην Ελλάδα μέσω της Τουρκίας συνελήφθηκε από αστυνομικούς επειδή υπήρχαν υποψίες ότι είναι τζιχαντιστής.
Τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητο της αστυνομίας, φώαξε «Allahu Akbar».
[Ο Αλλάχ είναι ο μεγάλος].
Ο παράνομος μετανάστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας διέταξε την απέλασή του.
Πριν από ένα μήνα, οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Χίο, ένα άλλο νησί που έλαβε έναν μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Οι κάτοικοι δημιούργησαν μια πολιτοφυλακή για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους από τους παράνομους μετανάστες.
Μέσα σε μια εβδομάδα, είχαν καταγραφεί περισσότερες από δέκα διαρρήξεις και τεράστιες υλικές ζημιές.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν μεγάλες ζημίες π.χ. σεισμούς, οι μικρές ζημίες δεν είναι προφανώς ενδιαφέρουσες.
Η ίδια αδιαφορία των μέσων ενημέρωσης σημειώνεται και με τα καθημερινά προβλήματα που προκαλούνται από τους παράνομους μετανάστες.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν καλύπτουν τη διακίνηση ναρκωτικών, τις συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών διαφορετικών ισλαμικών δογμάτων, τις εξεγέρσεις στα καταφύγια, τις συγκρούσεις μεταξύ φυλών και βιασμούς ανήλικων παιδιών.

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016, στην περιοχή Μόρια της Μυτιλήνης 4 άτομα περίπου 17 χρονών - μετανάστες από το Πακιστάν -βίασαν ένα ανήλικο Πακιστανό ηλικίας 16 και κατέγραψαν το βιασμό με τα τηλέφωνά τους.
Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι είχαν εκβιάσει το αγόρι πριν το βιάσουν.
Οι παράνομοι μετανάστες έχουν επίσης μπλοκάρει τους δρόμους σε πολλές πόλεις.
Καταλαμβάνουν τους δρόμους και η αστυνομία δεν τους έχει σταματήσει και επίσης δεν υπάρχουν συλλήψεις.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι φιλική προς τους παράνομους μετανάστες...

Οι παράνομοι μετανάστες, σε μια προφανή επίδειξη δύναμης, ζήτησαν από έλληνες οδηγούς να τους δείξουν  ταυτότητες και άδειες οδήγησης.
 Η κυβέρνηση και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.
Οι άνθρωποι έδειξαν τα έγγραφά τους, λόγω του μεγάλου αριθμού των μεταναστών.... οι οδηγοί προφανώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους και τα αυτοκίνητά τους...
Πώς θα αισθανόσασταν αν οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι  που ζουν στην Αμερική, δήλωναν ότι είχαν προσβληθεί από το Άγαλμα της Ελευθερίας επειδή δεν φορούσε μπούρκα;
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδα, Ιερώνυμος, τον περασμένο Μάρτιο αφαίρεσε το σταυρό του, το σύμβολο του Χριστιανισμού, από τα άμφια του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι του Πειραιά, με σκοπό, όπως είπε, να μην «προσβάλλει» τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Τι θα συνέβαινε έαν ο Αρχιεπίσκοπος τους είχε επισκεφθεί φορώντας το σταυρό του;
Θα μπορούν να τον σκοτώσουν;
Θα έκαιγαν την πόλη του Πειραιά;
Θα διεξήγαγαν τζιχάντ εναντίον του ελληνικού λαού;
Γιατί κρύβουν οι έλληνες τα σύμβολα της πίστης τους από τους ανθρώπους που έρχονται παράνομα και απρόσκλητα στην Ελλάδα;
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο η κυβέρνηση ή η κακή διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης.
Όλα τα παραδοσιακά κύρια πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, άμεσα ή έμμεσα, έχουν ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση και τη μεταφορά τεράστιων μουσουλμανικών πληθυσμών στην ελληνική κοινωνία.
Θα υπακούσει τις αυτοκαταστροφικές πολιτικές της ΕΕ για τη μετανάστευση που θα μπορούσε τελικά να προκαλέσει το τέλος των ελληνοχριστιανικών αξιών, όπως η ατομική ελευθερία, την κριτική σκέψη και ψύχραιμη έρευνα.

(Πρώτη Ενημέρωση: 01:54, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης