Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Πάνω από 63 Ρώσοι μεγιστάνες επένδυσαν 100 εκ δολάρια στους Πύργους του Trump

Reuters: Πάνω από 63 Ρώσοι μεγιστάνες επένδυσαν 100 εκ δολάρια στους Πύργους του Trump
Ανάμεσα στους ρώσους επενδυτές είναι επιχειρηματίες που έχουν αποδεδειγμένα στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο και τον πρόεδρο Putin
Πάνω από 63 Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι έχουν επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια αγοράζοντας σπίτια στους 7 υπερπολυτελείς «πύργους» του Donald Trump στην Φλόριντα.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα του Reuters η οποία διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους ρώσους επενδυτές είναι επιχειρηματίες που έχουν αποδεδειγμένα στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο και τον πρόεδρο Putin.
Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα είναι αυτό του ιδρυτή της Επενδυτικής τράπεζας St. Petersburg, ενός προέδρου μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, προέδρων τραπεζών και πολλών ακόμη.
Ενδιαφέρον μάλιστα έχει η φωτογραφία που ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος «πόσταρε» στα κοινωνικά δίκτυα με τον πρόεδρος μιας κολοσσιαίας εταιρείας μοτοσικλετών ο οποίος αγόρασε ένα τεράστιο ακίνητο στους πύργους Trump αλλά αδυνατεί πλέον να τους επισκεφτεί μετά την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ εξαιτίας του ρόλου που έπαιξε στον πόλεμο της Κριμαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης