Η Σαράντης στο δείκτη MSCI Global Small Cap - Σε επόμενη αναθεώρηση Motor Oil, Μυτιληναίος

Η Σαράντης στο δείκτη MSCI Global Small Cap - Σε επόμενη αναθεώρηση Motor Oil, Μυτιληναίος
Στην επόμενη αναθεώρηση των δεικτών να υπάρξει αλλαγή δεδομένων  για την Motor Oil και για το Μυτιληναίο
Η Σαράντης εντάσσεται στο δείκτη MSCI Global Small Cap Index σύμφωνα με την αναθεώρηση των δεικτών από την Morgan Stanley Capital International (MSCI).
Η αγορά περίμενε κάποιες εξελίξεις γύρω από την μετοχή της Motor Oil, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε και αναμένεται στην επόμενη αναθεώρηση των δεικτών να υπάρξει αλλαγή δεδομένων  για την Motor Oil και για το Μυτιληναίο.
Η ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών που ανακοινώθηκαν θα είναι η 30η Νοεμβρίου 2017.
Στελέχη της αγοράς ανέμεναν - πόνταραν σε μία βασική αλλαγή, ήτοι να πάρει τη θέση της Folli Follie η Motor Oil στον MSCI Greece Standard Index, ενώ δεν απέκλειαν την έξοδο της Τράπεζας Πειραιώς.
Σημειώνεται πως στον δείκτη συμμετέχουν εννέα μετοχές και συγκεκριμένα οι μετοχές των Alpha Bank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς, Eurobank, Τιτάν και Folli Follie.
Να υπενθυμίσουμε ότι τον MSCI Greece απαρτίζουν οι τέσσερις τραπεζικές μετοχές και οι εταιρείες ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Folli-Follie, Τιτάν και Jumbo, ενώ στον μικρότερο MSCI Greece Small Cap συμμετέχουν άλλοι 13 τίτλοι, με κυρίαρχους σε στάθμιση τη Motor Oil και τη Μυτιληναίος.www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS