Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πατριωτική Χρυσή Αυγή ή Ποτάμι που θέλει να συγκυβερνήσει με όλους; - Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα

Πατριωτική Χρυσή Αυγή ή Ποτάμι που θέλει να συγκυβερνήσει με όλους; - Γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα
Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 οι πολίτες ψηφίζουν και θα είναι σημαντικό μήνυμα των πατριωτών ψηφοφόρων να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή.
Πατριωτική Χρυσή Αυγή, απομονωμένη, προφυλακισμένη, προκλητικά περιθωριοποιημένη από τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς οικονομική στήριξη αλλά με γνήσια ιδεώδη ή το Ποτάμι που θέλει να συγκυβερνήσει με όλους και με όλα;
Πατριωτική Χρυσή Αυγή γιατί η Ελλάδα χρειάζεται ένα εθνικιστικό κόμμα ή το Ποτάμι που αποτελεί ένα κακέκτυπο του παλαιού ΠΑΣΟΚ;
Πατριωτική Χρυσή Αυγή ή το Ποτάμι που μεταξύ άλλων στελέχη του έχουν εισηγηθεί να καταργηθεί η έννοια έθνος από το Σύνταγμα;
Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο πολιτικό κόμμα και όπως θα διαφανεί στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι σίγουρα πρώτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση θα είναι οι νικητές των εκλογών.
Με βάση σοβαρές ενδείξεις από τις δημοσκοπήσεις που έχουν έως τώρα δημοσιευθεί αλλά και αυτές που προετοιμάζονται εξάγονται τα εξής συμπεράσματα κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και αυτό αποτελεί πλέον βεβαιότητα 100%.
Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν θα καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία και όπως διαφαίνεται παρά τις προσδοκίες μάλλον ο στόχος δεν θα επιτευχθεί.
Το βασικό σενάριο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει και με άλλο κόμμα το ερώτημα είναι με ποιο καθώς τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και το κόμμα Παπανδρέου δυσκολεύονται να μπουν στην βουλή.
Οι επιλογές θα είναι ΠΑΣΟΚ ή Ποτάμι εξέλιξη που προφανώς θα δεσμεύει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τον υποχρεώσει σε μεγάλες εκπτώσεις από το πρόγραμμα του.
Κρίσιμος καταλύτης θα είναι και το τρίτο κόμμα λόγω της διερευνητικής εντολής.
Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με βάση όλες τις ενδείξεις, ωστόσο η ενεργοποίηση ή μη της διερευνητικής εντολής από το τρίτο κόμμα,  εξαρτάται από το πρώτο κόμμα.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση δεν υφίσταται θέμα διερευνητικής εντολής.
Αν δεν σχηματίσει τότε νομοτελειακά, επειδή η ΝΔ θα αποτύχει να σχηματίσει κυβέρνηση ως δεύτερο κόμμα, η Χρυσή Αυγή θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή.
Προφανώς και δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή αλλά τον στόχο θα τον έχει επιτύχει.
Αναλογιστείτε την εικόνα, ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος ηγέτης της Χρυσής Αυγής να πηγαίνει συνοδευόμενος με χειροπέδες στο Προεδρικό Μέγαρο για να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή.
Το σύστημα θα έχει γελοιοποιηθεί.
Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε όλο αυτό το διάστημα μια εθνικιστική φωνή με όραμα, κατηγορήθηκε άδικα, προφυλακίστηκε άδικα και στο τέλος θα αθωωθεί.
Το εντυπωσιακό της υποθέσεως πάντως είναι ότι παρά την πίεση που δέχονται όλα τα κόμματα η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι τρίτο κόμμα ακολουθούμενο από Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.
Σε μια Ευρώπη που αλλάζει και στην Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο είναι πρώτο κόμμα και θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Ελλάδα χρειάζεται ένα εθνικιστικό κόμμα που θα προτάσσει τα εθνικά ιδεώδη κόντρα στην ισοπέδωση και στον δήθεν πλουραλισμό που οι άλλοι ψευδώς εκπροσωπούν.
Το Ποτάμι του Θεοδωράκη εμφανίζεται ότι θα συνεργαστεί τόσο με την ΝΔ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι στόχος του είναι η εξουσία, δεν έχει σημασία ποιο είναι πρώτο κόμμα αρκεί να βρεθεί στην εξουσία, στην συγκυβέρνηση.
Έχοντας τόσο μεγάλη προβολή συνεχίζει να υπολείπεται της Χρυσής Αυγής και αυτό αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει  βαθιές και σταθερές ρίζες στην κοινωνία.
Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 οι πολίτες ψηφίζουν και θα είναι σημαντικό μήνυμα των πατριωτών ψηφοφόρων να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή.

Πρώτη ενημέρωση: 08:12, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης