Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Απαράδεκτη η διοίκηση της Attica Bank - Εκδίωξε τους δημοσιογράφους από τη ΓΣ

tags :
Απαράδεκτη η διοίκηση της Attica Bank - Εκδίωξε τους δημοσιογράφους από τη ΓΣ
Η τράπεζα πραγματοποιεί τη γενική συνέλευση με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας
«Εχθρούς» στον τομέα  της ενημέρωσης  βρήκε ο πρόεδρος  της Attica Bank  κ.  Ιωάννης  Γαμβρίλης  μιλώντας στη δευτερολογία του.
Ανέφερε ότι δεν παρεμβαίνουμε  στο  έργο  των  δημοσιογράφων οι οποίοι επιτελούν το έργο τους.
Ωστόσο απεύθυνε έμμεσα έκκληση να κοιταχθούν κάποιοι στο καθρέφτη.
Ο πρόεδρος επικαλέστηκε δημοσίευμα του bankingnews  της περασμένης  εβδομάδας που  έγραψε ότι «η διοίκηση  της  τράπεζας είναι  στα μαχαίρια.»
Πράγματι το δημοσίευμα έφερε αποτελέσματα καθώς η διοίκηση  Γαμβρίλη  -  Αντωνόπουλου στη  σημερινή γενική  συνέλευση  των μετόχων κάθισαν  δίπλα  - δίπλα  και το κλίμα  ήταν  θετικό μεταξύ των  δύο  ανδρών.
Ωστόσο με την ολοκλήρωση  αρχικής τοποθέτησης  του προέδρου και του διευθύνοντος  συμβούλου, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης των μετόχων ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα ενώ ζήτησε να παραμείνουν στην αίθουσα  μόνο οι μέτοχοι.  
Δεν γνωρίζουμε αν  η απόφαση για την αποχώρηση των δημοσιογράφων ήταν του προέδρου  κ. Ιωάννη  Γαμβρίλη και αν είχε τη σύμφωνη γνώμη του διευθύνοντος  συμβούλου  κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου.  
Πρόκειται για απαράδεκτη στάση της διοίκησης να εκδιώξει τους δημοσιογράφους από την αίθουσα διότι έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τα ερωτήματα  των μετόχων.  
Η διοίκηση έκανε ατόπημα το οποίο δεν ήταν το μόνο αφού πριν την έναρξη της  γενικής συνέλευσης των μετόχων είχε ζητήσει τη συνδρομή της Ελληνικής  Αστυνομίας για πάν ενδεχόμενο.  
Να σημειωθεί  ότι η γενική συνέλευση των μετοχών ξεκίνησε τις διαδικασίες της με μισή ώρα καθυστέρηση.
Κατά  την έξοδο μας από τη αίθουσα διαπιστώσαμε ότι  οι άνδρες της  Ε.Α είχαν  αποχωρήσει μετά από αίτημα  της  διοίκησης, η οποία κατάλαβε το λάθος  της και ζήτησε να αποχωρήσουν.



Ν. Θ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης