Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Γιατί η ΝΔ ενώ κινδυνεύουν οι ελληνικές τράπεζες να αλωθούν από τα hedge funds παραμένει αδρανής;

tags :
Γιατί η ΝΔ ενώ κινδυνεύουν οι ελληνικές τράπεζες να αλωθούν από τα hedge funds παραμένει αδρανής;
Τα hedge funds όπως στην περίπτωση του Paulson προσπαθούν με τα ελάχιστα κεφάλαια που επένδυσαν στις αυξήσεις κεφαλαίου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών
Ένα παράδοξο φαινόμενο λαμβάνει χώρα προκαλώντας απορία, προβληματισμό και δυσφορία.
Η ΝΔ το κόμμα που ευαγγελίζεται την φιλελεύθερη αγορά που φαίνεται να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα και να στηρίζει ένα υγιές τραπεζικό σύστημα μέχρι τώρα δεν έχει πάρει θέση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των hedge funds που προσπαθούν να βάλουν χέρι στην περιουσία του ελληνικού λαού.
Τα hedge funds όπως στην περίπτωση του Paulson προσπαθούν με τα ελάχιστα κεφάλαια που επένδυσαν στις αυξήσεις κεφαλαίου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών.
Να σημειωθεί ότι στις αυξήσεις κεφαλαίου του 2015 με 5,3 δισ. ευρώ οι ξένοι επενδυτές κατάφεραν να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία των ελληνικών τραπεζών 320 δισ. ευρώ.
Η ΝΔ τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος εξόντωσης των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών, δεν έχει πάρει θέση.
Τώρα που οι δανειστές και τα hedge funds προσπαθούν να ελέγξουν μέσω των τραπεζών όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις και να ελέγξουν και να ποδηγετήσουν την ελληνική οικονομία, η ΝΔ σωπαίνει.
Μέχρι τώρα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έχουν αντιδράσει, η κυβέρνηση χαλαρά έχει πάρει μία θέση, η ΝΔ όμως το κατεξοχήν κόμμα της ελεύθερης αγοράς θα έπρεπε να είχε παρέμβει καθοριστικά ώστε να αποτρέψει το εγκληματικό λάθος να περάσει ο έλεγχος των ελληνικών τραπεζών στα κερδοσκοπικά hedge funds.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης