Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η αριστερά τα έκανε θάλασσα στην Ελλάδα – Η δραχμή του Putin, οι προειδοποιήσεις του Βακάκη και το αδιέξοδο που έρχεται…

Η αριστερά τα έκανε θάλασσα στην Ελλάδα – Η δραχμή του Putin, οι προειδοποιήσεις του Βακάκη και το αδιέξοδο που έρχεται…
Τέταρτο μνημόνιο σημαίνει αποτυχία του τρίτου μνημονίου άρα αποτυχία της ελληνικής οικονομίας» καταλήγει η Deutsche bank.
Η αριστερή διακυβέρνηση δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι έχει χειριστεί σοβαρότατες υποθέσεις της Ελλάδος με τρόπο επιπόλαιο, εθνικά επιζήμιο και επικίνδυνο.
Μπορεί να μην είχε τέτοιες προθέσεις αλλά είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα πλήττει την αξιοπιστία της Αριστεράς.
Οι αποκαλύψεις Hollande του Γάλλου προέδρου ότι ο έλληνας πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας – Hollande και Τσίπρας δηλώνουν φίλοι – είχε ζητήσει από τον ρώσο πρόεδρο Putin να τυπώσει δραχμές επιβεβαιώνει ότι έχει κατά καιρούς αναφέρει ο Βαρουφάκης ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδος.
Ο Βαρουφάκης έχει τονίσει ότι όλα ήταν σε γνώση του Τσίπρα του έλληνα πρωθυπουργού και ο Hollande δικαιώνει τον Βαρουφάκη.
Μόνο και μόνο η επιβεβαίωση – η κυβέρνηση στην Ελλάδα διαψεύδει ένα τέτοιο σενάριο – της δραχμής από το Hollande αποδεικνύει ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είχε εξετάσει την δραχμή…
Πρόκειται για μια πράξη εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη και αποδεικνύει ότι η αριστερά τα έκανε θάλασσα στην Ελλάδα.
Πρόκειται για απαράδεκτη εξέλιξη, ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, ήταν ακατανόητη η στάση του Τσίπρα….
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι προειδοποιήσεις Βακάκη της Jumbo ότι η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και ότι το deal Μαρινόπουλου – Σκλαβενίτη ήταν κακό και λάθος έρχεται να καταδείξει πως αντιλαμβάνονται οι επιχειρηματίες την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Όντως πηγαίνει η χώρα από το κακό στο χειρότερο…
Εν τω μεταξύ όπως αναφέρει στέλεχος της Deutsche bank στο bankingnews «η Ελλάδα για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα συνεχίσει να παραμένει στο επίκεντρο.
Αλλά όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ότι θα παραμείνει με αρνητικό τρόπο, ο κίνδυνος να υπάρξει και 4ο μνημόνιο παραμένει σοβαρή πιθανότητα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Το τέταρτο μνημόνιο θα διαφανεί στον ορίζοντα μετά τα μέσα του 2017, τότε θα μπορεί κανείς να μιλήσει με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Όμως ο κίνδυνος είναι ορατός….
Τέταρτο μνημόνιο σημαίνει αποτυχία του τρίτου μνημονίου άρα αποτυχία της ελληνικής οικονομίας» καταλήγει η Deutsche bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης