Ηχηρή απάντηση Μιχάλη Σάλλα: Απόλυτα διαφανείς οι πωλήσεις ακινήτων - Με στοχοποιούν σκόπιμα

Ηχηρή απάντηση Μιχάλη Σάλλα: Απόλυτα διαφανείς οι πωλήσεις ακινήτων - Με στοχοποιούν σκόπιμα
Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στοχοποίησής μου, η οποία είμαι βέβαιος πως δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει ο Μιχάλης Σάλλας
Για σκοπιμότητες που ως στόχο έχουν να τον πλήξουν σε μια περίοδο όπου αναπτύσσει το νέο επενδυτικό του σχέδιο κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας σε γραπτή ανακοίνωση του.
Με αφορμή ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί ο Μιχάλης Σάλλας αναφέρει ότι οι υποθέσεις ακινήτων που αφορούν το 2006 πριν δηλαδή 11 χρόνια στην τράπεζα Πειραιώς ήταν απόλυτα νόμιμες και διαφανείς ενώ αποδεδειγμένα η Πειραιώς δεν ζημιώθηκε ούτε ευρώ.
Ταυτόχρονα κάνει λόγο για στοχοποίηση την ώρα που ανακοινώνει τα νέα επένδυτικά του σχέδια.

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Μιχάλης Σάλλας πρώην πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς

Πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι έχει ασκηθεί και σε βάρος μου ποινική δίωξη για ακίνητα που είχε αγοράσει με διαδικασίες τυπικές και διαφανείς η Τράπεζα Πειραιώς το 2006.
Με εξίσου διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες πώλησε τα ακίνητα αυτά, δέκα χρόνια μετά στην τιμή που τα είχε αποκτήσει, δηλαδή χωρίς καμία ζημία και μάλιστα αφού εν τω μεταξύ τα ιδιοχρησιμοποίησε για δέκα χρόνια εγγράφοντας και σημαντικά κέρδη.
Το γεγονός ότι η αγορά των ακινήτων δεν έχει προξενήσει ζημία στην Τράπεζα Πειραιώς έχει επιβεβαιώσει και η Τράπεζα της Ελλάδος σε σχετικό έλεγχό της.
Μολονότι μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχω λάβει επισήμως γνώση της δίωξης και του πορίσματος στο οποίo βασίζεται, δεν θεωρώ τυχαίο το χρόνο άσκησής της αφού συμπίπτει με την ανακοίνωση των νέων επενδυτικών μου σχεδίων.
Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μία προσπάθεια στοχοποίησής μου, η οποία είμαι βέβαιος πως δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της Τράπεζας.
Λυπάμαι ωστόσο για το γεγονός πως μαζί μου, αδίκως ταλαιπωρούνται 30 ακόμη άνθρωποι της αγοράς και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS