Υπ. Εργασίας: Σήμερα η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Υπ. Εργασίας: Σήμερα η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης
Το επίδομα θα δοθεί σε 273.913 δικαιούχους
Σήμερα Πέμπτη 28/9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου 2017.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας υπογραμμίζεται ότι θα καταβληθεί το ποσό των 63.796.674,70 ευρώ σε 273.913 δικαιούχους.
Συνολικά το πρόγραμμα αφορά συνολικά 610.825 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.
Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS