Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Δωρεάν σεμινάρια για επενδυτές από την FXCM

tags :
Δωρεάν σεμινάρια για επενδυτές από την FXCM
Η FXCM Hellas (www.fxcm.gr), μέλος της FXCM Holdings, διεθνώς αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες και τις πρωτοποριακές της υπηρεσίες στο χώρο των επενδύσεων μέσω διαδικτύου σε συνάλλαγμα, χρηματιστηριακούς δείκτες, πετρέλαιο και μέταλλα με τη μορφή CFDs, δραστηριοποιείται στη χώρα μας, στην αγορά του Online Trading.
Βασικό χαρακτηριστικό της FXCM είναι το No Dealing Desk, η εκτέλεση συναλλαγών στο FOREX, που διασφαλίζει απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο τοποθέτησης των εντολών των πελατών της. Οι επενδυτές της FXCM έχουν άμεση πρόσβαση σε μερικούς από τους μεγαλύτερους παροχείς ρευστότητας παγκοσμίως χωρίς καμία παρέμβαση από dealers, διατηρώντας την ανωνυμία τους και μειώνοντας το κόστος συναλλαγής, διασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο τοποθέτησης των εντολών των πελατών της.
Η FXCM Hellas ελέγχεται από το FSA (Financial Services Authority) της Μεγάλης Βρετανίας και εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μέσα στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της εντάσσονται και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιεί για όσους ενδιαφέρονται για το online trading, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα 12 ώρες την ημέρα.
Συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αφορούν εκπαίδευση για την πλατφόρμα της FXCM, την αγορά συναλλάγματος και των συμβολαίων επί της διαφοράς (CFD's) σε προϊόντα όπως χρηματιστηριακοί  δείκτες, μέταλλα και εμπορεύματα. Το πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων είναι σχεδιασμένο κατά τρόπο τέτοιο, που επιτρέπει την παρακολούθησή τους τόσο από έμπειρους επενδυτές όσο και από εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του online trading.
Η FXCM Hellas προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες πελατειακής υποστήριξης από εξειδικευμένους συνεργάτες,  όπως επίσης  καθημερινές αναλύσεις, σχόλια και ειδήσεις για τις παγκόσμιες αγορές, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της υποστήριξη υψηλού επιπέδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης