Εξαγορά ακινήτου στο Βόλο από την Intercontinental International

Εξαγορά ακινήτου στο Βόλο από την Intercontinental International
Tο εν λόγω κτίριο μισθώθηκε («master-lease») στην B&F Α.Β.Ε.Ε. η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων στην Ελλάδα.
Η Intercontinental International Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων στον Βόλο, νομού Μαγνησίας.
Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο, ημιώροφο και τέσσερις ακόμη υπέργειους ορόφους, σε οικόπεδο στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Ιωλκού) 18 και Ερμού.
Tο εν λόγω κτίριο μισθώθηκε («master-lease») στην B&F Α.Β.Ε.Ε. («Μισθώτρια»), η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων στην Ελλάδα.
Kατέχει τα εμπορικά σήματα «BSB» και «Lynne».  
Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 20ετής και η Μισθώτρια παραιτήθηκε του δικαιώματος καταγγελίας της μίσθωσης για 15 έτη ενώ προκατέβαλλε τα ενοίκια του 1ου μισθωτικού έτους.
Η «καθαρή», δηλαδή μετά ετήσιου φόρου ακίνητης περιουσίας και κόστους ασφάλισης, ετήσια μισθωτική απόδοση της επένδυσης είναι 8%.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS