Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το 10ο Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το 10ο Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέτουν σε κυκλοφορία επετειακό συλλεκτικό γραμματόσημο, συλλεκτικές φιλοτελικές κάρτες και ειδικούς αναμνηστικούς φακέλους που αναδεικνύουν τη 10η επετειακή διοργάνωση του Animasyros
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στηρίζουν έμπρακτα τον ψηφιακό πολιτισμό και υποστηρίζουν το Animasyros 10 Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων που πραγματοποιείται από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017, στη Σύρο.
Στο πλαίσιο αυτό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέτουν σε κυκλοφορία επετειακό συλλεκτικό γραμματόσημο, συλλεκτικές φιλοτελικές κάρτες και ειδικούς αναμνηστικούς φακέλους που αναδεικνύουν τη δέκατη επετειακή διοργάνωση του Animasyros.
Το γραμματόσημο απεικονίζει τον Ανιμασπύρο, τη μασκώτ του φεστιβάλ που σχεδίασαν το 2008 οι ανιμέιτορ Πέτρος Χριστούλιας και Κώστας Πέτρου με έμπνευση από τη μορφή του γνωστού όρθιου κυκλαδικού ειδωλίου με σταυρωτά χέρια (τυπολογία Σύρου - Κέρου) και τα γυαλιά του αμερικανού κινηματογραφιστήWoody Allen.
Το γραμματόσημο, οι συλλεκτικές φιλοτελικές κάρτες και οι αντίστοιχοι φάκελοι με σήμανση Ειδικής Αναμνηστικής Σφραγίδας «ΑΘΗΝΑΙ 25.09.2017» και «ΣΥΡΟΣ 27.09.2017», θα διατίθενται στοΚατάστημα ΕΛΤΑ Σύρου, στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα Post Collection στην Αθήνα και on line στο elta.gr.
Με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης του γραμματοσήμου που θα γίνει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, η Πρόεδρος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ καΕυφροσύνη Σταυράκη, είπε μεταξύ άλλων:
«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στην 189 ετών αδιάκοπη λειτουργία τους ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, έχουν αναδείξει μέσω των γραμματοσήμων το έργο και τις δημιουργίες ελλήνων καλλιτεχνών και τα έχουν ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη. Με το επετειακό Γραμματόσημο ”Αnimasyros 10”, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναδεικνύουν και υποστηρίζουν το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και έχει καθιερωθεί ως ένα ακόμη κύτταρο της πολιτιστικής κοινότητας της χώρας».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS