Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την εβδομάδα 7 - 13/11/17

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την εβδομάδα 7 - 13/11/17
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ, καθώς από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, κέρδισε 31.001,05 ευρώ.
Επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και της Κολομβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, της Ιταλίας και της Αργεντινής.
Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δεύτερο έχει τα over 2,5 στους αγώνες Ρόμα-Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι-Μίλαν.
Την Κυριακή, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, της Λυών και της Ίντερ.
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS