Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης Star Wars Battlefront ΙΙ έφθασε στα καταστήματα Γερμανός

Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης Star Wars Battlefront ΙΙ έφθασε στα καταστήματα Γερμανός
Το Star Wars Battlefront ΙΙ, η πλέον επιτυχημένη σειρά HD βιντεοπαιχνιδιών Star Wars, υπόσχεται ατελείωτες ώρες δράσης, όπου οι gamers σαρώνουν τους εχθρούς με το φωτόσπαθό τους
Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης Star Wars Battlefront ΙΙ έφθασε στα καταστήματα Γερμανός.
Οι φίλοι του εμβληματικού videogame franchise, μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από τα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα ή από το www.germanos.gr από 59,90€ για PS4, Xbox One & PC και την ειδική έκδοση (Elite Trooper Deluxe Edition) με 89,90€ για PS4 & Xbox One.
Το Star Wars Battlefront ΙΙ, η πλέον επιτυχημένη σειρά HD βιντεοπαιχνιδιών Star Wars, υπόσχεται ατελείωτες ώρες δράσης, όπου οι gamers σαρώνουν τους εχθρούς με το φωτόσπαθό τους και χρησιμοποιούν τη Δύναμη για να αποδείξουν την αξία τους.
Η ιστορία εκτυλίσσεται από το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή του Death Star έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από συγκλονιστικές μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος.
Στον Γερμανό, οι λάτρεις των Star Wars θα βρουν επίσης μία σειρά από θεματικά προϊόντα τεχνολογίας, όπως:
tablet «eSTAR Star Wars Case Wi-Fi», ηχεία «Bluetooth Speaker iHome Star Wars Destroyer» και τα φουτουριστικά drones «Star Wars Tie Fighter Advanced X1 Collector’s Box», «Star Wars 74-Z Speeder Bike Collector's Box» και «Star Wars T-65 X-Wing Starfighter Collector's Box».
Ο Γερμανός, στην καρδιά της τεχνολογίας και του gaming, φέρνει τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και τις προηγμένες κονσόλες σε προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικές στιγμές ψηφιακής ψυχαγωγίας.

bankingnews.gr

BREAKING NEWS