Συμμετοχή του Υπουργειου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο 12ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow στο Λονδίνο

Συμμετοχή του Υπουργειου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο 12ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow στο Λονδίνο
Το 12ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow διοργανώνεται στο Λονδίνο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017 από το Χρηματιστήριο Αθηνών και 33 εισηγμένες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις προοπτικές και τα σχέδια τους σε πάνω από 100 διαχειριστές κεφαλαίων
Στο πλαίσιο του 12ου Ετήσιου Ελληνικού Roadshow που διοργανώνεται 20 & 21 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, ο Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ομιλία με θέμα:
«Η Ελλάδα επιστρέφει στο δρόμο της ανάπτυξης», όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του το υπουργείο.

Το 12ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow διοργανώνεται στο Λονδίνο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017 από το Χρηματιστήριο Αθηνών και 33 εισηγμένες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις προοπτικές και τα σχέδια τους σε πάνω από 100 διαχειριστές κεφαλαίων.
Κύριοι ομιλητές θα είναι ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης.
Ο πρώτος θα μιλήσει για «την επιστροφή της Ελλάδος στην ανάπτυξη» και ο δεύτερος θα αναλύσει στους ξένους διαχειριστές κεφαλαίων «την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».
Οι 33 εισηγμένες εταιρείες που συμμετέχουν στο roadshow είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, Attica Bank, Autohelllas, Eurobank, Cenergy, Folli Follie, Fourlis, Grivalia Properties, Lamda Development, MIG, MLS, Motor Oil, Viohalco, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Εθνική, Ελλάκτωρ, ΕΛ.ΤΕΧ 'Ανεμος, ΕΛΠΕ, ΕΧΑΕ, Ιντραλότ, ΚΡΙ-ΚΡΙ, Μυτιληναίος, Πανγαία, Πειραιώς, Πλαστικά Θράκης, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή και Τιτάν.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS