Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Εθνικό σχέδιο αντιπυρικής προστασίας" υπεράνω κυβερνήσεων ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

tags :
Κατηγόρησε όσους καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι "είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επί Σημίτη, το 1998, ένωσαν τη δασοπροστασία με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία - η οποία είναι αρμοδιότερη για τις αστικές πυρκαγιές"
"Εθνικό σχέδιο αντιπυρικής προστασίας, το οποίο θα ακολουθείται από κάθε κυβέρνηση, με προοπτική και συνέχεια", ζήτησαν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δια της εκπροσώπου τους Μανταλένας Παπαδοπούλου.
"Χρειάζονται οι προτάσεις όλων των κομμάτων", είπε η ίδια, κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι κάνει "μικροπολιτική πάνω στα αποκαΐδια".
Κατηγόρησε μάλιστα αυτούς που σήμερα καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι "είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επί Σημίτη, το 1998, ένωσαν τη δασοπροστασία με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία - η οποία είναι αρμοδιότερη για τις αστικές πυρκαγιές". 
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, συνέχισε, "που δεν ψήφισαν πριν από λίγο καιρό στην Ολομέλεια της Βουλής την επέκταση της θητείας των πυροσβεστών 5ετους διάρκειας".

"Αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας διχάζουν", είπε.
Χαρακτήρισε το Πυροσβεστικό Σώμα "άξιο κάθε επαίνου", έδωσε το μέγεθος του προβλήματος, λέγοντας ότι απασχολεί και άλλες μεσογειακές χώρες, ότι στη χώρα μας έγινε το καλύτερο δυνατόν και τώρα προέχει "η πολιτεία να σταθεί στους πολίτες που έχουν ανάγκη μετά την καταστροφή".
Η Μ. Παπαδοπούλου είπε τέλος, προς τη συνεργασία ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι μια συνεργασία με δυο ιεραρχημένους στόχους: την οικονομική διαχείριση μιας κατάστασης και την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς.
"Τις ιδεολογικές μας διαφορές τις έχουμε. Αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο στον οποίο βρέθηκε η χώρα μας, τότε μπορούμε να ξανασυζητήσουμε ιδεολογικά", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης