Ποτάμι: Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών

Ποτάμι: Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «ο φόβος δε θα νικήσει»
«Όπως όμως, οι επιθέσεις που προηγήθηκαν στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στη Νίκαια δεν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μας, ούτε φόβισαν τους Ευρωπαίους πολίτες, έτσι και αυτή», ήταν το σχόλιο του Ποταμιού, αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία, τονίζοντας παράλληλα ότι «ο φόβος δε θα νικήσει».
Παράλληλα, το κόμμα του Σταύρου Θοεδωράκη ανέφερε ότι «η τρομοκρατία τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό πρέπει να γίνει «χωρίς κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη:
«13 νεκροί και 130 τραυματίες από 34 διαφορετικές χώρες: τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ισπανία.
Όπως όμως, οι επιθέσεις που προηγήθηκαν στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στη Νίκαια δεν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μας, ούτε φόβισαν τους Ευρωπαίους πολίτες, έτσι και αυτή.
"No tenim por", όπως φωνάζουν στην Βαρκελώνη. Ο φόβος δε θα νικήσει.
Δε θα τους μοιάσουμε.
Ούτε η Ευρώπη θα απαρνηθεί τις δημοκρατικές της αξίες. Δεν αρκούν, όμως, τα ευχολόγια και οι διακηρύξεις για να νικηθεί ο ISIS.
Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του.
Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών, χωρίς όμως κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS