Φλαμπουράρης: Συνεχίζεται η φάμπρικα των fake news - Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου στη Βουλή

Φλαμπουράρης: Συνεχίζεται η φάμπρικα των fake news - Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου στη Βουλή
Ο υπουργός Επικρατείας «απαντάει» σε δημοσίευμα τoυ parapolitika.gr
Για διαστρέβλωση της ομιλίας του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το ναυτικό ατύχημα στη Σαλαμίνα κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.
«Κάποιοι στα parapolitika.gr έχουν μεγάλη φαντασία», αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, διαψεύδοντας ανάρτηση της ιστοσελίδας που κάνει λόγο για «προβληματισμό του υπουργού».
«Συνεχίζεται η φάμπρικα των fake news.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας parapoltika.gr να παραποιήσει σημειώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη», αναφέρει το γραφείο το υπουργού.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο υπουργός, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το ναυτικό ατύχημα στη Σαλαμίνα, αποτύπωνε στο χαρτί του τα βασικά σημεία των ομιλητών της ΝΔ και προστίθεται:
«Ιδιαίτερα ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έθεσε τρία ερωτήματα:
1. Γιατί δεν παραιτείται ο υπουργός
2. Πότε θα καθαριστεί ο Σαρωνικός
3. Πότε θα αποζημιωθούν οι πληγέντες
Αυτά ακριβώς σημείωσε και ο κ. Φλαμπουράρης. Κάποιοι όμως στα parapolitika.gr έχουν μεγάλη φαντασία, αποδίδοντας τα λεχθέντα του κ. Πλακιωτάκη ως... προβληματισμό του υπουργού».
Επισημαίνεται ότι προς επιβεβαίωση των παραπάνω, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας επισύναψε και σχετική φωτογραφία με τις σημειώσεις του υπουργού.www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS