Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους - Δεν έχουν δεμένο τον γάιδαρο τους

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους - Δεν έχουν δεμένο τον γάιδαρο τους
Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης
Σαφές μήνυμα προς το Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνει η Φώφη Γεννηματά λέγοντάς τους να «ξεχάσουν ό,τι υπολόγιζαν μέχρι τώρα γιατί η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ».
Σε συνέντευξή της στο «Έθνος» η κα. Γεννηματά τονίζει οτι αν εκλεγεί στην ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «θα αναγκαστούν να αλλάξουν σχέδια το συντομότερο, που σήμερα αλαζονικά πιστεύουν ότι "έχουν δεμένο τον γάιδαρο τους" με το παιχνίδι του μικρού δικομματισμού. Ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν είναι δεδομένοι».
Η κ. Γεννηματά ζητά καθαρή εντολή για να εγγυηθεί, όπως λέει, προσωπικά την ενότητα, τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, τον σεβασμό όλων.
«Ενωμένοι θα κάνουμε το άλμα» σημειώνει, δηλώνοντας βέβαιη «ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για όλα όσα οφείλουμε στη χώρα και τους πολίτες». Τονίζει επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», ενώ επισημαίνει ότι «η δυναμική του νέου φορέα θα προσδιορίσει τις μελλοντικές αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία δηλώνει πως αν φοβόταν το άνοιγμα της συμμετοχής δεν θα άνοιγε τη διαδικασία. «Μόνη μου, με πρωτοβουλία μου έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών. Είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση, ζητώντας εγγυήσεις για την πολιτική αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Εγγυήσεις που καμιά από τις τρεις μεγάλες εταιρείες, στις οποίες απευθύνθηκε ο κ. Αλιβιζάτος, δεν έδωσε. Το βάρος της επιτροπής τώρα πρέπει να στραφεί στη εξασφάλιση της on line διασύνδεσης των καλπών, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS