Κάλεσμα Κουτσούμπα στους «απογοητευμένους» και «εξαπατημένους» ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευθούν με το ΚΚΕ

Κάλεσμα Κουτσούμπα στους «απογοητευμένους» και «εξαπατημένους» ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να συμπορευθούν με το ΚΚΕ
Κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που αισθάνονται εξαπατημένοι από το κυβερνόν κόμμα, να συμπορευθούν με το ΚΚΕ απηύθυνε ο ΓΓ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας την αποψινή του ομιλία (23/9)ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρώσει τη μετάλλαξή του σε ένα αστικό κόμμα και μετρά ήδη δυόμιση χρόνια αστικής διαχείρισης», σημείωσε, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του, ως υπηρέτη των μονοπωλιακών ομίλων, της καπιταλιστικής ανάπτυξης».
Υπογράμμισε, πως «η καπιταλιστική ανάπτυξη, παρά τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν απευθύνεται στο λαό, δεν μπορεί να είναι δίκαιη.
Γιατί δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει».
«Τα παραδείγματα αμέτρητα και πιο πρόσφατο το ναυάγιο στη Σαλαμίνα.
Από τη μια πανηγύρια για το ότι ο Πειραιάς γίνεται "πύλη εισόδου", διεθνής "κόμβος" και από την άλλη πλοία επιπλέοντα φέρετρα καταστρέφουν την υγεία και το περιβάλλον, στερούν από το λαό της Αθήνας ακόμα και μια βουτιά στο Σαρωνικό. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε στα «βαθιά ταξικά και άδικα» αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όσα ετοιμάζεται να ψηφίσει με την τρίτη αξιολόγηση, προσθέτοντας «το ίδιο ταξικά και άδικα είναι τα όσα υπόσχεται η ΝΔ η οποία βέβαια υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ εκείνη και ξέρει, και θέλει, και μπορεί να κάνει καλύτερα τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου».
Απευθυνόμενος στα νέα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είπε «Λύση υπάρχει!
Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής!», αναλύοντας, στη συνέχεια, την σημασία και την δύναμη του οργανωμένου αγώνα.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απηύθυνε ιδιαίτερο χαιρετισμό στις διεθνείς αντιπροσωπείες που παρευρίσκονταν στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή και αναφέρθηκε στον συντονισμό της δράσης με όλους τους αγωνιζόμενους λαούς ενάντια «στον ίδιο στόχο, τον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό, που τσακίζει τα δικαιώματα μας σε όλο τον κόσμο».
Κάλεσε όσους αξιοποιούν σωστά την πείρα τους και όσους νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στην ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα προσθέτοντας ότι η λύση για τον λαό βρίσκεται «έξω από το γήπεδο της αστικής διαχείρισης σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε οριστικά τη βαρβαρότητα».
Ο κ. Κουτσούμπας  κάλεσε την εργατική τάξη και την νεολαία να μην παγιδευτεί «για μια ακόμα φορά σε αναχώματα που ετοιμάζονται.
Να μην υποταχθεί στους σχεδιασμούς του συστήματος και της ΕΕ για τη νέα διάταξη του πολιτικού τους προσωπικού».  

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS