ΚΚΕ: Επικίνδυνες οι απόψεις Τσιρώνη περί καλλιέργειας κάνναβης

ΚΚΕ: Επικίνδυνες οι απόψεις Τσιρώνη περί καλλιέργειας κάνναβης
Τι αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Τσιρώνη, για την καλλιέργεια κάνναβης
«Οι απόψεις υπουργού της κυβέρνησης περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της λεγόμενης ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού», αναφέρει το ΚΚΕ, με αφορμή τις δηλώσεις του Γ. Τσιρώνη  για την καλλιέργεια κάνναβης.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, «η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών είναι τουλάχιστον ανεύθυνη, όταν στις χώρες που έχουν υπάρξει τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί, ενώ η Ελλάδα - παρά τη συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων - διατηρεί από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών».
 «Να τη χαίρονται τη δήθεν “αριστερή” ατζέντα τους, που είναι τόσο “αριστερή” όσο ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρωτοδιατύπωσε τέτοιες απόψεις ή η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ - ΛΑΟΣ) που πρωτοέφερε νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και το μάζεψε άρον - άρον κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν», καταλήγει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS