Γεννηματά: Θέλουμε να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραυστο πολιτικό σκηνικό

Γεννηματά: Θέλουμε να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραυστο πολιτικό σκηνικό
Τέρμα οι βαρόνοι και οι φεουδάρχες, ο λόγος και οι αποφάσεις στα μέλη της Παράταξης
«Θέλουμε να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραυστο πολιτικό σκηνικό, της δήθεν πόλωσης των δύο συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου», δήλωσε σήμερα (16/10/2017) η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε οπαδούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης στο Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.
«Δεν δώσαμε τέλος στην πολυδιάσπαση, για να πέσουμε σε βαρονίες και τιμάρια.
Οι βαρόνοι και οι φεουδάρχες τέρμα.
Ο λόγος και οι αποφάσεις στα μέλη, στην ίδια τη βάση του νέου φορέα.
Σε σας», δήλωσε η κ. Γεννηματά για τον νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι το μήνυμα της μεγάλης συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης θα δώσει και μεγαλύτερη δυναμική.
«Αυτή τη συμμετοχή τρέμουν οι αντίπαλοι μας, η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», σημείωσε. Η ίδια υποστήριξε ότι «φοβούνται, γιατί αυτό που θέλουμε είναι να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραυστο πολιτικό σκηνικό, της δήθεν πόλωσης των δυο συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου».
«Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είναι μια ευκαιρία για να αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας υπέρ των εθνικών συμφερόντων.
Υπέρ της ασφάλειάς μας, της προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στο πλαίσιο της πολιτικής μας για Εθνική Γραμμή, στέκεται θετικά σε κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων και αναμένει από τον πρωθυπουργό απτά αποτελέσματα», δήλωσε.
Η κα Γεννηματά επισκέφτηκε και το δημαρχείο Ελευσίνας, όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Γεώργιο Τσουκαλά για τη προετοιμασία της πόλης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.
«Η Ελευσίνα δικαία κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.
Η Ελευσίνα πάντα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα παραπέμπει την Ελλάδα της παραγωγής.
Τώρα δίνεται η δυνατότητα για μετάβαση σε ένα άλλο πρότυπο.
Από τα νέφη της τσιμινιέρας η πόλη και η περιοχή ολόκληρη μπορεί να ανταποκριθεί στη σύγχρονη πρόκληση της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Και αυτό σημαίνει δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας για νέους αυξημένων προσόντων.
Και αυτή η νέα μορφή ανάπτυξης μπορεί και πρέπει να επηρεάσει θετικά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Το 2021 είναι αύριο.
Χρειάζεται συστηματική δουλειά και ισχυρή συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την φιλόδοξη προσπάθεια», δήλωσε.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS