Ένωση Κεντρώων: Φοβόμαστε μήπως υπάρξουν και συμφωνίες στα παρασκήνια με τις ΗΠΑ

Ένωση Κεντρώων: Φοβόμαστε μήπως υπάρξουν και συμφωνίες στα παρασκήνια με τις ΗΠΑ
Είχαμε προβλέψει, ότι η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ θα αποβεί άκαρπη και έγινε με αίτηση του Έλληνα πρωθυπουργού σε μία εποχή που το κοινωνικό του προφίλ βρίσκεται στο ναδίρ
Το φόβο μήπως υπάρξουν συμφωνίες χωρίς το φως της δημοσιότητας, που θα αποβούν επικίνδυνες για την Ελλάδα, εκφράζει η Ένωση Κεντρώων, μετά τη σημερινή (17 Οκτωβρίου 2017) συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον αμερικανό πρόεδρο Donald Trump στον Λευκό Οίκο.
«Είχαμε προβλέψει, ότι η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ θα αποβεί άκαρπη και έγινε με αίτηση του Έλληνα πρωθυπουργού σε μία εποχή που το κοινωνικό του προφίλ βρίσκεται στο ναδίρ, με σκοπό την ενίσχυση του εντός Ελλάδος.
Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα γιατί τίποτα δεν παίρνεις και γεννούν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις» αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την συνάντησή του με τον Donald Trump.
«Η Αμερική βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και ψάχνει για πιόνια και φοβούμαστε στην Ένωση Κεντρώων, μήπως εκτός από αυτά που θα ανακοινωθούν επισήμως, υπάρξουν και συμφωνίες χωρίς το φως της δημοσιότητας που θα αποτελέσουν τον μεγάλο κίνδυνο για την Ελλάδα» προσθέτει η ανακοίνωση της ΕΚ, καταλήγοντας «κακώς επίσης ο κύριος Μητσοτάκης έσπευσε να στηρίξει την κυβέρνηση στην παραχώρηση βάσεων και στρατιωτικών διευκολύνσεων».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS